Hop si Nita in ceaunul alegerilor PSD!

Hop si Nita in ceaunul alegerilor PSD!

0 100

Este vorba de Constantin Nita, seful filialei PSD Brasov, cel care conduce la poalele Tampei inactivitatea social-democratilor si care, de cand este Mircea Geoana sef pe partea stanga a Dambovitei, ii tot sta acestuia in preajma, probabil din cauza razelor violete.
Astfel, dupa anuntarea de catre Miron Mitrea a candidaturii pentru sefia partidului, presedintele PSD Brasov, Constantin Nita, hop si el si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru o functie de conducere, mentionand insa ca.doar “de la presedinte in jos”, pentru ca lacheul ramane lacheu toata viata.

Dupa cum a declarat fostul ministru din guvernul Boc I, el si-a si depus un document “de aproximativ 45 de pagini in care am precizat cateva elemente de strategie, precum si ce greseli s-au facut in ultimii ani. Am cateva intrebari referitoare la directia in care se indreapta partidul, deoarece trebuie sa ne clarificam pozitia pentru a nu mai fi acuzati, mai ales in Transilvania, ca suntem un partid comunist.”.

In opinia lui Nita, orice candidat la sefia PSD ar trebui sa-si prezinte propriul program, pentru a exista astfel o baza de discutie.
In privinta candidaturii sale, Nita a sustinut ca o decizie finala va fi luata dupa ce va discuta cu presedintii altor organizatii PSD din tara pentru a vedea daca are sprijinul lor. Daca nu-l va avea, atunci nu se se va implica in cursa pentru o functie de conducere.
Se pare ca aceasta candidatura este dictata de faptul ca Nita vrea sa-i faca ceva loc lui Geoana, lasand-o mai moale la momentul potrivit, eventualii sustinatori ai sai trecand pe la urne sa bage biletel cu actualul presedinte PSD. Astfel Constantin Nita va da din coate pentru Mircea Geoana, dupa care ar putea urma un fel de “draga Ticule, imi pare rau ca te-ai imbolnavit”, gen schema cu Stolo.

O prima intalnire a presedintilor de organizatii judetene din þara ale PSD va avea loc astazi la Bran, de unde a coborat la Brasov si Constantin Nita, lasand oile in grijqa altor ciobanei mioritico-branzari
La reuniune este asteptat si liderul PSD, Mircea Geoana, catalogat de Nita drept “candidatul la sefia PSD cu cele mai mari sanse de reusita”.
Sanchi, este asteptat! Daca era asa, Geoana nu ar fi pranzit ieri la Coliba Haiducilor, in Poiana, ca sa digere pana la festinul de astazi si sa faca loc berbecutului la protap sacrificat astazi.
Oare dintre ceilalti berbecuti pesedisti care va fi sacrificat?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.