Homosexualii: in Romania o cincime din populatie, in Italia mai putini si...

Homosexualii: in Romania o cincime din populatie, in Italia mai putini si de stanga

0 116

La un la miting electoral, Traian Basescu a declarat ca 20% dintre romani sunt homosexuali (deci 1 din 5 romani ar fi homosexual si daca excludem din calcule minorii, raportul creste considerabil!!). N-am aflat nici pana acum daca Basescu i-a numarat personal, dar fiind vorba de un om atat de special, cred ca multi dintre romani, intr-o sala de teatru se uita bine la cei din jurul sau, e asa de mare probabilitatea sa se nimereasca langa un concetatean “gaozar”, il citez pe Basescu, dezlantuit!!


Nu putem sa ne aratam revoltati de spusele lui Basescu, riscam sa fim acuzati de discriminare, dar uimiti avem voie sa fim! Nu credeam sa aud asta din gura unui fost candidat la presedintie si actual presedinte! Dar, se intampla si la case mai mari! Si fostul premier italian Silvio Berlusconi a dovedit cunostinte temeinice de statistica sexuala: intr-un discurs, tot electoral, tinut cu prilejul sustinerii candidaturii la alegerile municipale din Monza a unui candidat ?din coalitia de dreapta, el a afirmat ca “homosexualii sunt de cealalta parte, spre centru-stanga”.


Remarca a fost facuta ca o gluma vis-à-vis de faptul ca unul dintre prenumele candidatului sustinut este feminin, Maria. Omul se numeste Marco Maria Mariani si Berlusconi il imbarbata sa nu se teama de homosexuali, ca in coalitia de dreapta nu sunt.


“Tu, care ai un prenume feminin, ar trebui sa aduci putin din aceasta intuitie feminina atat de pretioasa, pe care nu o detin barbatii si nici homosexualii”… „Dar sa nu-ti fie teama, homosexualii sunt de cealalta parte”, a declarat Berlusconi, citat de Mediafax.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.