Hocheiul braşovean în suferinţă : ,,Lupii”, pe locul IV în campionatul naţional!

Hocheiul braşovean în suferinţă : ,,Lupii”, pe locul IV în campionatul naţional!

0 576
S-a încheiat calvarul ,,lupilor” şi al fanilor acestora, după un sezon, pe care îl vrem cu toţii uitat cât mai repede.Echipa braşoveană Corona Braşov Wolves a terminat campionatul naţional pe locul patru, după ce a pierdut şi finala mică a campionatului naţional, în faţa Progym-ului din Gheorghieni, cu 0-3, la general!
O echipă minusculă a răpus o echipă cu jucători de top, remuneraţi corespunzător, dar care şi-au pierdut busola de ceva timp. În al treilea meci al finalei mici, disputat marţi, Corona Braşov Wolves a întregit umilinţa la care a fost supusă şi a pierdut cu 1-5, chiat acasă, în faţa fanilor, care nu au părăsit-o. Este drept, antrenorul interimar Laszlo Kovacs nu a beneficiat de aportul a trei jucători de bază, Saluga, Hietamaki şi Mihaly. În schimb, a apărut un tânăr format şi crescut la Braşov, Vlad Grigori!
Au mai jucat şi hocheiştii mai puţin folosiţi până acum, Lucian Oprea sau Dennis Dumitru. Cu scorul general de 3-0, Progym, care a fost însoţită de o galerie de 250 de suporteri, a câştigat medaliile de bronz ale campionatului, în timp ce Corona Wolves Braşov a coborât pe locul IV.
O situaţie inexplicabilă, o situaţie grea, din care hocheiul braşovean trebuie să iasă cât mai repede. Singurele realizări ale sezonului încheiat  au fost adjudecarea Cupei României şi calificarea în semifinalele Ligii Mol.
Jucătorii, neplătiţi de 3 luni
După meci, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov, Zoltan Olti Paşca a precizat că nu este mulţumit de rezultatele din acest sezon, precizând totodată că jucătorii sunt neplătiţi de aproape.trei luni. La această situaţie s-a adăugat felul în care echipa a fost eliminată din semifinalele Ligii Mol, ai cărei conducători analizează acum contestaţiile formulate de conducerea echipei braşovene, suspicionând nereguli.
Dar, este cam târziu. Apoi, s-au întâmplat neregulile din campionatul intern, cu arbitrajele de la Galaţi şi cu deciziile aberante ale Comisiei de Apel, la contestaţia formulată de clubul braşovean, vis a vis de dreptul de joc al unuia dintre cei mai ‚buni jucători ai Galaţiului.
Toate acestea au avut efecte negative asupra moralului jucătorilor, puternic afectat.
Acum, va urma o vacanţă, nu înainte ca jucătorii să fie plătiţi cu sumele restante. Vacanţa va începe însă cu o analiză la nivelul conducerii clubului, pentru că se va întruni Consiliul Director, pentru a cere explicaţii şi a propune măsuri.
 
Dorin Duşa
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.