Hochei : ,,Lupii” încep pregătirea ,,pe uscat”

Hochei : ,,Lupii” încep pregătirea ,,pe uscat”

0 65

După un sezon extrem de prolific, încheiat cu câștigarea Campionatului Național și Cupei României, locul I ocupat în sezonul regulat al Erste Liga și disputarea finalei în competiția româno – maghiare, dar și după o scurtă, dar meritată, vacanță, jucătorii echipei de hochei a Brașovului se întorc la treabă. Va fi, mai întâi, pregătirea pe uscat, una dificilă, dar absolut necesară. De această etapă, a pregătirii fizice, se vor ocupa antrenorii Bogdan Stănescu (antrenor în cadrul secției de patinaj viteză) și Zsolt Molnar (fostul jucător al Coronei Brașov, în perioada 2013-2017, actualmente antrenor certificat de crossfit) precum și fizioterapeutul Adrian Vescan. Această etapă de pregătire va dura șapte săptămâni, ultimele două alternând și cu o pregătire mai lejeră pe gheață.

De la 1 iulie colectivului de antrenori li se va alătura și Hunor Strenk, noul antrenor secund al echipei Brașovului. El se reîntoarce la Brașov după ce a mai deținut funcția de antrenor secund în sezonul 2017/2018. În ultimele trei sezoane a fost antrenor secund la echipa maghiară DVTK Jegesmedvék și la echipa națională U18 a Ungariei.

În ceea ce privesc „sosirile”, echipa brașoveană a reușit să-i înregimenteze pe jucătorii Timur Rasulov (jucător rus care deține și cetățenia română, 32 de ani, fundaș, venit de la Hockey Club Gheorgheni) și Patrik Machala (jucător ceh care deține și cetățenia română, 28 de ani, atacant, venit de la CSM Galați). La capitolul plecări, până în acest moment echipa s-a despărțit de jucătorii Cody Fowlie, Josh McFadden (ambii au semnat cu echipa maghiară FTC Telekom), Ede Mihaly (care s-a retras) și Daniel Trancă (care a semnat cu echipa Hockey Club Gheorgheni). În continuare se lucrează la definitivarea lotului pentru sezonul viitor.

La această dată, lotul este format doar din jucători autohtoni, inclusiv nou veniții, care au obținut cetățenia română.

La capitolul ,,sosiri”, este vorba despre Timur Rasulov (Rusia) și Patrick Machala (Cehia), ambii și cu cetățenie română, iar la ,,plecări”, Ede Mihaly (retras) și Daniel Trancă, care a ales sa joace pentru echipa din Gheorgheni.

În acest moment lotul echipei Corona Brașov este format din următorii jucători:

Portari: Patrik Polc, Zoltan Toke.

Fundași: Huba Bors, Pavlo Borisenko, Timur Rasulov, Tamas Gajdo, Andrei Haraga, Norbert Raduly

Atacanți: Roberto Gliga, Radim Valchar, Albert Zagidullin, Molnar Zoltan Zsombor Molnar, Patrick Machala, Gajdo Balasz, Andrei Vasile, Vasile Rareș, Zalan Szocs, Iulian Corneanu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.