Hochei : la meciul Steaua – Corona Braşov au fost dictate…80 de...

Hochei : la meciul Steaua – Corona Braşov au fost dictate…80 de minute de penalizare!!

0 350
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

După două partide, ambele disputate la Cârţa şi contând pentru finala mică a campionatului naţional de hochei, Steaua şi Corona Braşov Wolves se află la egalitate, 1-1. ,,Lupii” şi-au adjudecat primul meci, cu 3-1, golurile echipei braşovene fiind înscrise de Balazs, Fodor și Zsolt Peter. Surpriza neplăcută a venit în meciul al doilea, disputat astăzi, în care ,,lupii” au fost de nerecunoscut şi au pierdut, cu…2-8! De notat că în acest al doilea meci, a fost stabilit un adevărat record negativ în hocheiul românesc, după ce au fost dictate nu mai puţin de 80 de minute de penalizări (!!), adică tot atât cât au patru reprize de hochei…În cadrul acestor penalizări se includ şi trei a câte 10 minute, pentru ,,rea conduită”.

Următoarele partide ale disputei pentru medaliile de bronz ale campionatului sunt programate la Braşov, vineri şi sâmbătă (de la ora 18,30). Confruntarea se dispută după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”, cu o eventuală partidă decisivă la…Cârţa, pe terenul Stelei, deşi echipa bucureşteană s-a clasat, la finalul sezonului regulat, sub Corona Braşov Wolves! A fost decizia ciudată a federaţiei, care nu ţine cont de regulamntul stabilit la începutul campionatului, decizie necontestată şi luată ca atare de oficialii echipei braşovene…Dar, înţeleasă într-un fel, din moment ce parcă toată lumea din anturajul ,,lupilor”, de la jucători, până la fani, doreşte parcă să se încheie cât mai repede un sezon dezamăgitor…

În duelul pentru titlul campionatului naţional, Dunărea Galaţi conduce cu 2-0 HSC Miercurea Ciuc, după două victorii surprinzătoare, pe patinoarul ciucanilor!

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.