Hochei : Corona Brașov, victorie la ,,masa verde”

Hochei : Corona Brașov, victorie la ,,masa verde”

0 70

Miercurea Ciuc nu s-a prezentat la meciul pe care trebuia să îl joace sâmbătă, la Brașov, în compania Coronei Brașov, partidă care conta pentru Campionatul Național. În consecință, conform regulamentului, Corona a câștigat cu 5-0. Ciucanii au invocat îmbolnăviri și accidentări și au solicitat, cu numai o zi înainte de disputarea partidei, reprogramarea ei. Acest lucru nu a fost pe placul conducerii echipei brașovene, care a refuzat solicitarea. Aceasta, cu atât mai mult, cu cât fuseseră epuizate biletele pentru acest meci.
În lipsa partidei, jucătorii Coronei le-au oferit fanilor prezenți în tribune, o demonstrație de hochei din care nu au lipsit cea mai rapida lovitură la poartă, speed skating, lovituri de penalti și un meci 3 la 3…
În clasamentul Campionatului Național, Corona Brașov se află pe locul III, cu 43 de puncte, din 20 de meciuri jucate, fiind precedată de Steaua, care are 52 de puncte și Gheorghieni, cu 50 de puncte, ambele din 22 de meciuri disputate.
Cu o zi înainte, dar în Erste Liga, echipa brașoveană dispusese de maghiarii de la FEHA 19, scor 5-3, după un nou meci reușit, dar destul de tensionat, cu multe eliminări. Golurile echipei brașovene au fost marcate de Daniel Koger 2, Connor Sills, Jared VanWormer și Owen Williams. Astfel, echipa brașoveană se menține pe locul 4 în clasamentul Erste Liga, cu 64 de puncte. Același punctaj îl are și DVTK, dar cu un meci mai puțin disputat (34, față de 35). Lider este gruparea din Gheorgheni, cu 75 de puncte.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.