Hochei : Corona Brașov – H.C.Gheorghieni, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele...

Hochei : Corona Brașov – H.C.Gheorghieni, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Erste Liga (vineri, ora 18,30, Patinoarul Olimpic Brașov)

0 99

Cel mai echilibrat meci al sferturilor de finală, din actuala ediție a Erste Liga la hochei se dovedește a fi Corona Brașov – Hockey Club Gheorghieni. După șase partide, cele două echipe se află la egalitate, 3-3, fiecare dintre combatante câștigând două meciuri pe gheața adversarei. Corona Brașov a reușit performanța să se impună în meciul șase, miercuri, la Gheorghieni, deși puțină lume i-a dat șanse, ținând cont de faptul că echipa harghiteană câștigase partida a cincea, de la Brașov și era pe val…Echipa Brașovului s-a mobilizat însă exemplar și a împins duelul direct în meciul decisiv, care se dispută vineri, 6 martie, la Brașov (ora 18,30).

Chiar dacă are unele indisponibilități medicale, echipa Brașovului va încerca să se impună, în fața unei formații bătăioase, foarte insistente, care nu cedează, chiar dacă este în dezavantaj. La ora meciului, organizatorii se așteaptă ca tribunele să fie pline, printre spectatori urmând să se afle și harghiteni.

Echipa care va câștiga, se va califica în semifinalele competiției, urmând să întâlnească S.C. Miercurea Ciuc. În cealaltă semifinală: Ujpest – Ferencvaros.

Celelalte partide din sferturile de finală s-au încheiat deja. Ujpest – Dunaujvaros, 4-0, Ferencvaros – Fehervar Titanok, 4-2, iar Sport Club Miercurea Ciuc – DEAC Debrecen 4-1.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.