Hidroxiclorochina, blamată de vacciniști, confirmă eficiența împotriva covid!

Hidroxiclorochina, blamată de vacciniști, confirmă eficiența împotriva covid!

0 39

Studiul care face dreptate tuturor medicilor cinstiți blamați de vacciniști: Hidroxiclorochina chiar reduce mortalitatea covid-19

Potrivit unui nou studiu, publicat în revista New Microbes and New Infections, oamenii care au primit hidroxiclorochină în combinație cu un alt medicament în timp ce erau spitalizați cu covid-19 au prezentat un risc mai mic de deces decât cei care nu au luat acest medicament.
Hidroxiclorochina, care este utilizată pe scară largă împotriva malariei și artritei, a fost administrată sutelor de pacienți spitalizați cu covid-19 în Belgia. Mii de alți pacienți nu au primit medicamentul.
Cercetătorii au examinat înregistrările de la 352 de adulți internați la Spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, Belgia. Toți pacienții au fost testați pozitiv pentru covid-19 sau au avut rezultate de la tomografii care arătau că covid-19 era prezent. Pacienții au primit doar hidroxiclorochină sau combinată cu azitromicină, un antibiotic. Au fost examinați înainte și după tratament.
Cercetătorii au comparat rezultatele analizei cu un grup de control de 3.533 de persoane cu covid-19 spitalizate în Belgia, din 14 martie 2020 până la 24 mai 2020. Pacienții nu au primit hidroxiclorochină, dar au primit îngrijiri standard.
La 28 de zile de la diagnosticul covid-19, 59 de persoane tratate cu hidroxiclorochină au murit. Însă procentul de mortalitate, sau 16,7%, a fost mai mic decât procentul de 25,9 din grupul de control.
Cercetătorii au constatat că pacienții care au primit hidroxiclorochină au avut mai multe șanse de a supraviețui chiar și după ajustarea în funcție de vârstă și de alți factori.

Cum funcționează quercetina ca și hidroxiclorochina pentru a opri virusurile
Studiul nostru arată că, în ciuda controverselor din jurul utilizării lui, tratamentul cu hidroxiclorochină și azitromicină rămâne o opțiune viabilă”, au scris dr. Gert Meeus, nefrolog la Spitalul AZ Groeninge, și alți cercetători, potrivit Epoch Times, care a semnalat studiul.  Cercetarea se adaugă la un set mixt de date privind hidroxiclorochina ca tratament împotriva covid-19.
Alte studii au descoperit că pacienții tratați cu hidroxiclorochină au prezentat un risc mai mic să moară, inclusiv un studiu care a analizat înregistrările de la un sistem de sănătate din Michigan. Multe dintre constatările benefice au vizat hidroxiclorochina în combinație cu azitromicină.
Susținătorii tratamentului cu hidroxiclorochină spun că doza de medicament și momentul în care este administrat sunt esențiale pentru a studia corect modul în care acesta afectează covid-19.
Cercetătorii au început cu 400 de miligrame, de două ori pe zi, în prima zi. Doza a fost urmată de 200 de miligrame pe zi timp de cinci zile, în conformitate cu ghidurile naționale.
Un studiu… a arătat, de asemenea, la începutul anului 2020, că folosirea hidroxiclorochinei a rezultat într-o mortalitate mai scăzută. Dacă rezultatele studiului nostru confirmă acest fapt din nou, credem că este foarte plauzibil că medicamentul a ajutat destul de mulți pacienți”, a declarat coordonatorul studiului, dr. Gert Meeus, pentru Doorbraak.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.