Hewlett Packard angajeaza romani

Hewlett Packard angajeaza romani

0 98

Succesul obtinut in distributia echipamentelor HP a determinat deschiderea in 1997 a reprezentantei Hewlett-Packard Romania si apoi, in 2000, a societatii comerciale Hewlett-Packard Romania SRL.
Dupa incheierea legala a fuziunii cu Compaq Computer Corporation, HP a lansat oficial noua companie din Romania pe 24 mai 2002, punand acccentul pe oferta sa diversificata de produse si solutii, pe strategia orientata spre piata si consolidarea marcii, precum si pe castigarea de clienti noi, care manifesta incredere si sprijin pentru compania rezultata din fuziune.
Se pare ca firma de IT, una dintre cele mai mari companii de profil din lume, este printre putinele organizatii, la ora actuala, care fac angajari pe o scara atat de larga in Romania. Reprezentantii firmei au anuntat ca intentioneaza sa mai contracteze inca aproximativ 600 de romani la centrele sale de servicii din Romania.
HP „are ca obiectiv major cresterea numarului de angajati cu 30% pana la sfarsitul anului. Dimensiunea si complexitatea activitatilor derulate in cadrul centrului GeBOC determina un flux dinamic din punct de vedere al angajarilor. In prezent, centrul de servicii concentreaza eforturile a peste 2000 de angajati, cu inalte competente in zona de limbi straine, oferindsuport atat pentru celelalte divizii din cadrul HP, cat si pentru partenerii acestora”, au precizat reprezentantii HP, citati de Ziarul Financiar.
Daca accesati unul dintre motoarele de cautare a unui job in Romania, gen ejobs, bestjobs, hipo si altele asemenea, puteti vedea exact care este profilul de angajat pe care il cauta marea companie de IT.
In linii generale, sunt interesati de tineri absolventi, cu experienta de piata muncii de chiar si numai 1-2 ani, care trebuie, insa, sa fie poligloti. Tinand cont de caracterul multinational al firmei, conditie „sine qua non” este cunoasterea limbii engleze la nicel conversational. De asemenea, au un avantaj clar IT-istii care cunosc si o alta limba europeana, precum: germana, franceza, spaniola, italiana sau cele din categoria limbilor nordice (olandeza, norvegiana, suedeza etc.) sau limbi precum portugheza, ebraica, rusa sau alte limbi slave (poloneza, slovaca, ceha etc.).
Angajatii se pot bucura de un salariu motivant, de un punct forte in CV, precum si alte bonusuri, cum ar fi: : tichete de masa, asigurare de viata, servicii medicale, traininguri, servicii medicale pentru membrii familiei, servicii stomatologice sau abonament sala de sport.
HP Romania este mai mult decat un producator de hardware, activitatile sale principale din tara noastra sunt focalizate pe furnizarea de solutii end-to-end companiilor din domenii dintre cele mai dinamice precum: telecomunicatiile, serviciile financiare, productie si sectorul guvernamental.
Printre clientii cei mai importanti cu care HP Romania a dezvoltat proiecte mari, trebuie amintiti: Senatul si Guvernul Romaniei, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate, Banca Comerciala Romana, Banca Romana de Dezvoltare – Group Societé Générale, Banca „Ion Tiriac”, SIDEX, METROREX (metroul bucurestean), Caile Ferate Romane (CFR), Termoelectrica, Romtelecom, Orange Romania, Connex, Romatsa, Lukoil, METRO.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.