HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet (III)

HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet (III)

0 62

Presupunand ca pe unii dintre stimatii cititori ii intereseaza programul Herbalife, incercam sa venim cu unele date suplimentare celor prezentate pana acuma.
Este vorba de cateva date despre programul Shapeworks, un program de control al greutatii care ofera solutii individuale pentru satisfacerea nevoilor fiecarei persoane.
Trebuie aratat ca in spatele acestui program stau rezultatele cercetarilor stiintifice ale unui grup de oameni de stiinta, condusi de dr. David Heber, conducatorul Consiliului de Cercetare Herbalife si directorul Centrului de Nutritie Umana din cadrul UCLA (Universitatea californiana din Los Angeles).
Dr. Herber este convins ca programele de control al greutatii trebuiesc concepute individual pentru fiecare, in functie de constitutie si stil de viata
Aceasta filosofie se concretizeaza in programul Shapeworks, care asigura un aport personalizat in ce priveste proteinele pe parcursul programului.
Vorbind despre filosofia Shapeworks, putem constata trei pasi de baza, care ar fi urmatorii.
Pasul 1: studiindu-va corpul va puteti calcula cantitatea optima de proteine de care are nevoie organismul dumneavoastra. Acest lucru se poate face cu ajutorul unor instrumente specialie, puse la dispozitia dumneavoastra de reprezentatul si consultantul Herbalife.
Pasul 2: necesarul de proteine si elemente nutritive ale organismului il puteti asigura, dupa stabilirea sa conform celor de la punctul 1, prin cocteilul nutritiv formula 1, complexul de multivitamine formula 2 si a pudrei proteice formula 3.
Pasul 3:Va puteti suplimenta alimentatia dumneavoastra cu gustari proteice si alte produse Herbalife, in functie de necesitatile personale ale organismului dumneavoastra.
In context Herbalife invita la practicarea sportului, a miscarii de orice fel. Astfel exercitiile fizice si modul de viata sanatos eficentizeazarezultatele tratamentului, asigurand rapiditatea acestuia. Prin exercitii fizice masa muschiulara a corpului arde mai repede surplusul de calorii. Iar prin reteta produselor se asigura o pierdere in greutate si pe timp de repaos, in acelasi timp remodelandu-se si forma corpului. Sportul si miscarea fizica sunt recomandate ca elemente in plus pentru asigurarea succesului.
Dar mult mai multe despre toate acestea va poate spune consultantul Herbalife Ildiko Pitters la telefon 0741136268.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.