HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet (II)

HERBALIFE – sanatate pentru trup si suflet (II)

0 62

In continuarea materialului prezentat ieri in acest cotidian electronic dorim sa va aratam unele dintre principalele boli, in general cronice, care pot fi combatute cu preparatele Herbalife.
Se stie, la modul general, ca necesitatile dietetice ale omului depind de sex, varsta, stil de viata si de alti numerosi factori. Va prezentam in continuare cateva dintre principalele aplicabilitati ale produselor Herbalife.
PENTRU SANATATEA INIMII: este vorba de protejarea inimii si pentru sustinerea functionarii optime a sistemului cardiovascular si circulator.
PENTRU IMUNITATE: prin produsele respective celulele organismului sunt protejate impotriva radicalilor liberi care slabesc sistemul imunitar si favorizeaza imbatranirea prematura.
PENTRU SISTEMUL DIGESTIV: Herbalife propune produse care ajuta sistemul digestiv in vederea detoxifierii si optimizarii procesului de absorbtie.
PENTRU LONGEVITATE: inaintarea in varsta aduce dupa sine nevoi nutritionale ale organismului crescute, iar produsele concepute in acest scop duc la intarirea sistemului osos, a sistemului cardiovascular, a cresterii tonusului si a poftei de viata.
Pentru controlul greutatii: DEVIZA SISTEMULUI DE CONTROL AL GREUTATII ESTE: “Foloseste o abordare individuala a consumului de proteine”. Optimizati rezultatele si obtineti mai usor greutatea dorita cu ajutorul produselor speciale concepute in acest scop.
PENTRU SANATATEA FEMEII: se stie ca femeile, in diferite perioade ale vietii, au necesitati nutritive specifice. Produsele Herbalife le pot oricand sprijini, contribuind la mentinerea unei forme optime.
PENTRU SANATATEA BARBATULUI: barbatul modern ramane stalpul familiei, celula societatii, chiar daca aceste notiuni par oarecum depasite. El este supus zilnic stresului, incordarii, precum si altor factori care afecteaza integritatea musculara, energia, forta, psihicul. Toate aceste neplaceri pot fi inlaturate de produsele Herbalife.
Iata doar cateva dintre principalele directii spre care sunt indreptate produsele extrase numai pe cale naturala din diferitele plante ce ni le pun la dispozitie natura. Aceste produse sunt astfel concepute, incat trec direct la combaterea bolilor, fara sa afecteze, ca medicamentele sintetice, vreunul din celelalte organe ale omului, mai ales ficatul.
Vom cauta, intr-unul din viitoarele numere, sa venim cu noi amanunte.
Dar cei ce doresc sa stie mai multe se pot adresa doamnei consultant Ildiko Pitters la tel. 0741136268.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.