HERBALIFE mai exista?

HERBALIFE mai exista?

0 66

Da, dar lupul si-a schimbat parul. Acuma blana se numeste Wellness si este agatata in buricul targului, pe Republicii. Si face afaceri.
Stimatii cititori stiu ca am agreat, intr-o vreme, ideea vindecarii prin produsele Herbalife – Wellness. Am si indrumat, in cele scrise, spre aceasta medicatie. Si era cat pe ce sa incerc si eu imblanzirea ruginii care ma cuprinde, cu aceste produse.
Intre timp am aflat ca aceste produse au fost interzise in Statele Unite ale Americii, dupa care interdictia – in urma unor studii – a trecut oceanul in Spania, batand acuma si la usa Germaniei.
M-am apucat sa strang date pro si contra. Am cerut parerea unor competenti chimisti in domeniul alimentar. M-am bagat si pe internet – nu navighez pentru ca nu vreau sa ajung comandant de nava, cu toate urmarile – si am tras concluzia ca pe aici este si o smecherie.
Daca americanii – tara in care s-a inventat bazaconia – i-a scos cu farasul, daca Spania ii matura si Germania se pregateste de curatenie, inseamna ca marfa a inceput sa putrezeasca.
In acest sens am mai scris. Preparatele – nu se numesc Herbalife, ci Wellness – ajuta, si inca bine. Dar firma nu spune ca pot exista si reactii adverse. Si aceste reactii nu sunt imediate, ci in timp.
ESTE VORBA DE DECLANSAREA CIROZEI LA FICAT.
Nu este obligatoriu sa se intample. Sunt oameni care au folosit tratamentul si inca se afla in viata. Cum sunt si altii care s-au dus sa dea binete Comitetului Ingerasilor.
Din pacate marja de risc nu este inca prcis stabilita. Insa fara foc nu iese fum.
De aceea sugerez organelor in drept – am date concrete – sa vada despre ce este vorba, caci am impresia ca acest Herbalife, nemaiavand loc prin Occident, s-a apucat sa bantuie noua Europa libera.
Chiar este nevoie sa inghitim toate rebuturile?
O blanda sugestie: accesati internetul.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.