HCM Constanta a fost invinsa de nemtii de la Flensburg-Handewitt

HCM Constanta a fost invinsa de nemtii de la Flensburg-Handewitt

0 128

Echipa de handbal masculin HCM Constanta a fost invinsa cu scorul de 32-29 (17-12), de nemtii de la SG Flensburg-Handewitt, intr-un meci contand pentru etapa a saptea a Ligii Campionilor.
Marcatorii formatiei constantene au fost Stavrositu – 6 goluri, Muresan, Angelovski, Toma, Csepreghi, Schuch si Sadoveac – cate 3, Buricea si Riganas – cate 2, Sabou – un gol. Din tabara germanilor s-a remarcat Eggert, cu 9 goluri.
Antrenorul HCM, Ion Craciun, a declarat, dupa meci, ca echipa sa a facut multe greseli: „Am intrat timorat, multe inexactitati, care au pus echipa germana pe contraatac, oaspetii inscriind multe goluri nemuncite. In partea a doua, am revenit, am pus probleme in fata unei echipe foarte bune, dar mai avem multe de pus la punct: apararea, finalizarea”.
La randul sau, jucatorul Laurentiu Toma a precizat ca HCM mai pastreaza sanse de calificare. „Nu stiu daca s-a vazut o diferenta asa mare, dar i-am si ajutat sa castige pentru ca am facut multe greseli. Jocul nostru a fost mai bun si avem sperante in continuare. Raman sanse de calificare”, a spus Toma.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.