Harta deseurilor – realizata de biciclistii brasoveni

Harta deseurilor – realizata de biciclistii brasoveni

0 184

Harta deseurilor trebuie finalizata pana la jumatatea lunii august, asa ca biciclistii s-au pus serios pe pedalat. Rezultatul: Brasovul s-a alaturat initiativei Let’s Bike It si a ajuns acum la cea de-a doua editie.
Duminica, 8 august, voluntarii s-au strans in fata Primariei, de unde au pornit spre DN1 pana la Codlea si apoi Dumbravita. De acolo, s-au imparțit in echipe de 3-4 bicicliști și au parcurs cateva trasee aflate pe o raza de aproximativ 10 km fața de locul de campare (Satu Nou- Crizbav, catre muntii Persani, spre Vladeni, Strandul Codlea sau chiar Magura).
Echipele s-au intors la punctul de campare cand au finalizat traseul. Toata aceasta actiune a durat de la 10:00 pana pe la orele 18:30.
Let’s Bike It este prima actiune inovatoare ce isi propune sa vina in sprijinul activitatilor de cartare desfasurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor si transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, in vederea crearii unei harti digitale cu punctele respective.
Aventura va asteapta, iar harta deseurilor Let’s Do It, Romania! trebuie sa fie completata! Sustinerea biciclistilor este semnificativa!
“Let`s Do It, Romania!” este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie, chiar cu foarte putin: o singura zi, pentru o Romanie curata.
Let’s Bike It, Romania!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.