Harcov salvate prin bunavointa blondei de la Cotroceni

Harcov salvate prin bunavointa blondei de la Cotroceni

0 94

Unele dintre cele mai sarace judete ale tarii, aflate in centrul tarii si locuite, in mare parte, de secuime vor fi acum salvate prin bunavointa unei mari doamne. Aflata, saptamana trecuta, la adunarea campeneasca de la Sf. Gheorghe prin care s-a sarbatorit „carnatul” ardelenesc, Ministrul Turismului, Elena Udrea, a tinut sa le dea o veste buna celor adunati la cuvantarea Domniei Sale. Aceasta le-a confirmat celor adunati sa ingurgiteze din bucatele alese ca judetele Harghita si Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte din turimul balnear si cel montan.
Elena Udrea a deschis parada carnatilor de la Sfantu Gheorghe, spunandu-le celor prezenti ca si-a respectat promisiunile facute in cadrul unei vizite efectuate in secuime in luna februarie a acestui an.
Mai mult decat atat, Udrea a promis ca ministerul pe care il conduce va continua sa finanteze proiectele din cele doua judete si in anul 2010.
Pentru a se asigura ca si aceasta declaratie poate sa fie o promisiune ce se va adeveri in viitor, blonda de la Cotroceni a hotarat sa isi angajeze un consilier personal din zona Covasna-Harghita. Aceasta masura priveste, de altfel, fiecare judet al tarii, d-na ministru dorind sa fie inconjurata de consilieri alesi din fiecare zona turistica a tarii, pentru ca astfel sa-i fie mai usor sa traga sforile, pardon!, sa coordoneze programele de dezvoltare sau de promovare pe fiecare zona.
Astfel, ministrul Turismului a afirmat ca l-a angajat pe Olosz Szabolcs din Sfantu Gheorghe in calitate de consilier, sperand astfel ca prin acesta relatia ministerului cu zona „va fi mai buna si mai concreta”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.