Handbalul se practica la nivel de excelenta la Brasov

Handbalul se practica la nivel de excelenta la Brasov

0 434

Mariana Tirca spune ca, daca se vor infiinta cele doua centre de excelenta – de fete si de baieti – asteapta de la echipele brasovene rezultate remarcabile pe plan national si, mai ales, pe plan international intr-un viitor in care acesti copii ar ajunge la maturitatea sportiva

Mariana Tirca saluta ideea infiintarii centrelor de excelenta in handbal la Brasov.

Fosta mare jucatoare si unul din cei mai buni antrenori romani, Tirca spune ca existenta celor doua centre de excelenta la Brasov ar atrage mai multa atentie din partea intregului oras asupra acestui sport si aceasta ar conduce la formarea de jucatori valorosi si echipe puternice.

Tirca spune ca, daca se vor infiinta cele doua centre de excelenta – de fete si de baieti – asteapta de la echipele brasovene rezultate remarcabile pe plan national si, mai ales, pe plan international intr-un viitor in care acesti copii ar ajunge la maturitatea sportiva.

La fel s-a intamplat si la Ramnicu Valcea cu echipa feminina iar Brasovul este un oras mult mai puternic si mai bine plasat ca sa poata strange cei mai talentati copii din intreaga tara.

Autoritatile locale se implica si ele in crearea acestor centre si vor pune la dispozitie camine si sali de antrenament pentru micutii handbalisti.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.