După meciul pierdut surprinzător la Zalău, vicecampioana României la handbal feminin, Corona Braşov, nu are la îndemână decât varianta victoriei, în jocul doi din play-off, contra Zalăului, pentru a merge mai departe,în semifinalele Ligii Naţionale de handbal feminin. În prima partidă, disputată vineri la Zalău, fetele antrenate de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au cedat,cu19-23. După joc, ,,principalul” Braşovului, Bogdan Burcea, a acuzat maniera de arbitraj pro Zalau şi îşi doreşte ca acest lucru să nu se repete şi sub Tâmpa :

,,Ce am avut de spus vis a vis de arbitri, am spus după jocul de la Zalău. Nu am făcut altceva decât să îmi apăr echipa. Nu cred că la Braşov se poate întampla aşa ceva… Ne aflăm într-o competiţie care trebuie să se dispute doar pe parchetul sălii, fără să fie influenţată de alţi factori. Îmi doresc enorm ca fetele să câştige următoarele două partide. Mizez pe echipă şi sper să obţinem calificarea mai departe. Nu pot să iau în calcul varianta unei eliminări, nici măcar nu ne putem gândi la aşa ceva.”

Deşi handbalistele Braşovului au restanţe salariale, tehnicianul Coronei spune că jucătoarele sunt profesioniste şi trebuie să îşi facă treaba, indiferent de situaţie.

,,Trebuie să fim concentraţi sută la sută pentru aceste meciuri. Eu nu cred că există sportiv în lume, care, într-o situaţie de acest gen, să se gândească la bani! Performanţa sportivă trebuie să fie pusă pe primul loc !”

A doua partidă a play-off-ului, dintre Corona Braşov şi HC Zalău, se va disputa marţi 5 mai, de la ora 19.30, în sala sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi şi vafi condus de cuplul Marcel Sas(Bihor)/Marius Pintea (Cluj).

În eventualitatea unui success al echipei braşovene, al treilea meci, decisiv pentru calificarea în penultimul act al campionatului, semifinalele, se va disputa tot la Braşov.

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.