Handbalistele de la Corona vor juca în finala mică a Campionatului Naţional

Handbalistele de la Corona vor juca în finala mică a Campionatului Naţional

0 470

Corona Braşov a ratat calificarea în finala Campionatului Naţional de handbal feminin, după ce a pierdut şi cel de-al doilea meci în faţa echipei CSM Bucureşti, cu 27-20 (14-11). Echipa antrenată de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece a reuşit să păstreze un orecare echilibru doar în prima repriză, după care totul a intrat în normal pentru ,,multinaţionala” din Capitală. În prima partidă, disputată la Brşaov, CSM Bucureşti s-a impus după runcările de la 7 m, cu 28-26.

În meciul de la Bucureşti, pentru Corona au marcat: Zamfir 7 goluri, Pricopi 5, Chiper 2, Hotea 2, Briscan 2, Tudor 1, Cîrstea 1, iar pentru CSM Bucureşti, Torstensson 6 goluri, Manea 3, Cavaleiro 3, Rodrigues 3, Glibko 3, Martin 3, Vărzaru 2, Vetkova 2, Da Silva 1, Curea 1.

La finalul partidei, antrenorul Bogdan Burcea a declarat pentru Digi Sport : ,,Nu am absolut niciun fel de regret faţă de echipa noastră, am muncit la nivelul la care am putut, am încercat să dăm o replică bună. Nu se poate, noi ne vedem de drumul nostru, marile echipe de finală”

Echipa braşoveană va lupta astfel pentru locurile 3-4, în disputa cu HCM Roman, cu maximum trei partide, iar în finala mare, pentru stabilirea titlului de campioană naţională, vor lupta HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti.

 

Dorin Duşa

 

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.