Handbalistele de la Corona şi-au încheiat drumul european, la Metzingen

Handbalistele de la Corona şi-au încheiat drumul european, la Metzingen

0 622

Echipa de handbal Corona Brasov s-a optit în semifinalele Cupei EHF, după ce a pierdut aseară manşa retur, disputată în Germania, cu TuS Metzingen. Chiar dacă au făcut o primă repriză foarte bună, în care au avut avantaj chiar şi de două goluri (11-9!), elevele lui Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au capotat în faţa iureşului de final al gazdelor, care s-au desprins, la un moment dat, decisiv (29-20), moment în care au mai redus din turaţia ,,motoarelor”.  Scor final : TuS Metzingen – Corona Brasov 30-23 (14-12). Pentru Corona au marcat: Zamfir 9, Neagu 5, Bondar 4, Hotea 2, Pricopi 2 si Chiper 1.

Bogdan Burcea, antrenor principal Corona : ,,Îmi felicit fetele pentru parcursul pe care l-au avut până acum în Cupa EHF. Din păcate pentru noi, astăzi echipa mai bună a fost Metzingen, care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Este un final de cupe europene pentru noi dar trebuie să ne adunăm fiindcă ne așteaptă acum încă trei meciuri în campionat de care depinde locul trei la sfârşitul sezonului”.

Oana Bondar, jucătoare :  ,,A fost un meci foarte dificil, în care am avut de recuperat o diferență de patru goluri, din tur. Am încercat să reducem acest handicap  încă din prima repriză și am avut un moment bun, în care am putut face asta, însă faptul că am jucat în fața unei echipe cu experiență care a avut și avantajul terenului propriu, și-a spus cuvîntul. Îmi pare rău că nu am putut aduce finala acasă, ne-ar fi plăcut să jucăm un astfel de meci în fața publicului propriu. Mai avem o șansă anul viitor și sperăm să reușim mai mult”.

Marilena Burghel, jucătoare Corona : ,,Suntem dezamăgite, dar  trebuie să fim realiste,  echipa din Metzingen a fost mai bună, iar experiența jucătoarelor și-a spus cuvântul. Pentru noi e primul an de cupe europene în această formulă și cred că trebuie să ne bucurăm că am trăit această exeriență, din care cu siguranță am avut multe de învățat. Ne pare tare rău că nu am putut aduce finala la Brașov, dar cine știe, poate anul viitor vom realiza mai mult decât am putut face anul acesta”.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.