Performanţă deosebită a handbalistelor Braşovului, care au schimbat macazul ultimilor doi ani: Corona Brașov s-a calificat în turul patru, al Cupei EHF! Jucând ambele partide ale turului trei al Cupei EHF în deplasare, Corona a remizat în primul meci şi a cîștigat cel de-al doilea meci cu Pogon Baltica Szczecin. A doua partidă, care a decis calificarea, a fost câştigată de braşovence cu 24-20 (14-12). Partida a fost la discreția brașovencelor care au condus pe toată durata jocului, în minutul 50 Corona conducând chiar și la șase goluri, 23-17. Pentru Corona au marcat: Cartaș 7, Zamfir 7, Dincă 3, Tacalie 2, Hotea 2, Chiper 1, Pricopi 1, Rațiu 1.

Cristina Zamfir: ,,A fost un meci greu și foarte disputat, dar ne=am dorit din tot sufletul calificarea și suntem extreme de fericite că am și obținut-o. Era important ca dupa jocul de ieri să ne revenim reede pentru că timpul era scurt și aveam nevoie de o mobilizare maximă. Am avut și azi unele momente mai slabe, dar față de ieri am reușit să le gestionăm mai bine și în final să obținem o calificare dorită de toată lumea. Le mulțumim din suflet celor care au venit din țară la meci, cât și celor de acasă pe care i-am simțit lângă noi prin mesaje”.

Ana Maria Mîrcă: ,,A fost un meci diferit de cel de ieri, ne-am adunat mult mai bine și am reușit să ne calificăm iar asta ne bucură enorm. A fost un joc dificil, dar am știut sa ne stăpînim foarte bine, să facem mai puține greșeli și să conducem de la un capăt la altul. Sunt bucuroasă că am făcut un joc bun dar mult mai important este ce am reușit împreună cu toate fetele”.

Bogdan Burcea, antrenor Corona: ,,Este o calificare care care ne bucură și le felicit din toată inima pe fete pentru felul în care au jucat astăzi. Au fost cu adevărat o echipă, s-au ajutat foarte mult în teren și în final au reușit să obțină o victorie importantă care a dus la calificarea noastră în turul următor. Tot ce pot spune acum este că sunt mândru de fete și de jocul pe care l-au făcut. E o calificare meritată, mai ales după felul în care am jucat cel de-al doilea meci”.
Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.