Handbalistele de la Corona, medaliate pentru al treilea an consecutiv!

Handbalistele de la Corona, medaliate pentru al treilea an consecutiv!

0 399

Echipa de handbal Corona Braşov a cîştigat sâmbătă seara, medalia de bronz în Liga Naţională, sezonul 2015-2016, după ce a învins cu scorul de 29-21 (16-17) meciul jucat în deplasare, cu HC Zalău. Pentru Corona au marcat:  Zamfir 10, Briscan 4, Pricopi 4, Hotea 3, Bondar 2, Cartas 2, Chiper 2, Tacalie 1, Neagu 1.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Bogdan Burcea a declarat că este mândru de echipă şi că jucătoarele meritau aceste medalii după sezonul extrem de disputat de care au avut parte. ,,A fost un an în care am avut parte şi de bune dar şi de mai puţin bune. Ţin să îmi felicit echipa pentru acest ultim meci de campionat în care fetele au luptat din primul până în ultimul minut, pentru a avea bronzul pe care, fără doar şi poate, îl merită. Sunt nişte medalii muncite, pentru că numai noi ştim prin câte am trecut, cu multe accidentări care au făcut ca unele meciuri să fie şi mai grele, dar iată că totul a trecut, iar acum, la final, pentru al treilea an consecutiv, echipa termină cu medalii. Sunt mândru de ele pentru că ştiu cu ce efort au ajuns să termine pe podium. În meciul de la Zalău, vreau să evidenţiez în primul rând echipa, pentru că în acest fel am reuşit să câştigăm acest joc A fost un meci cu adevărat nebun, dar fetele au crezut în şansa pe care o au şi au reuşit să cîştige. A fost un meci greu, aşa cum a fost tot sezonul acesta pentru noi, dar suntem cu toţii fericiţi că l-am încheiat cu bine. Sperăm ca la meciul din Cupa României, de miercuri, să avem parte de o sală plină căreia să îi mulţumim pentru susţinerea din acest sezon„.
Cu această clasare pe podiumul campionatului, Corona Braşov va juca şi în sezonul viitor, într-o cupă europeană. În sezonul european 2015-2016, Corona Braşov a ajuns până în semifinallele Cupei EHF. Handbalistele Braşovului nu vor lua vacanţă, urmând să joace săptămâna viitoare un meci împotriva campioanei, de data aceasta, în Cupa României. Partida este programată în sala sporturilor din Braşov,miercuri, de la ora 21,00.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.