Handbalistele de la Corona joacă acasă, cu CSM Galați (joi, 20 septembrie,...

Handbalistele de la Corona joacă acasă, cu CSM Galați (joi, 20 septembrie, ora 18,00)

0 167

Liga Naţională de handbal feminin a programat joi, 20 septembrie, partidele din etapa a IV, una în care handbalistele Coronei vor juca de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov, împotriva echipei CSM Galaţi. După pasul greşit făcut etapa trecută la Slatina, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că nu este timp de prea multe lamentări pentru rezultatul de egalitate, şi că echipa trebuie să îşi revină rapid pentru că are de apărat puncte pe teren propriu. „Nu avem mult timp la dispoziţie între meciul de la Slatina şi cel de acasă cu Galaţi, aşa că trebuie să ne revenim repede şi să eliminăm ce este de eliminat pentru ca jocul nostru să funcţioneze aşa cum ne dorim”, a spus antrenorul.

Tehnicianul Coronei crede că echipa este hotărâtă să demonstreze că şi-a învăţat lecţia şi că va aborda partida împotriva gălăţencelor cu mai multă determinare. „Am făcut împreună cu echipa analiza meciului de la Slatina, ştim ce nu a fost bine şi vom face totul pentru ca joi, în faţa propriilor suporteri, să ne prezentăm aşa cum trebuie. Trebuie să tratăm toţi adversarii cu maximă concentrare, pentru că acest început de sezon a demonstrat tuturor că pot apărea surprize. Sperăm să facem totul pentru ca ele să nu apară la noi. Le văd pe fete implicate în antrenamente şi discuţii constructive, iar asta mă face să cred că am înţeles cu toţii ce era din înţeles din meciul de la Slatina”, a spus tehnicianul echipei de handbal.

După etapa de joi, Liga Naţională va intra în pauză competiţională până în 7 octombrie, atunci când Corona va juca în deplasare, cu CSM Bistriţa.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.