Handbalistele de la Corona înfruntă acasă CSM Bucureşti, în Cupa României (miercuri,...

Handbalistele de la Corona înfruntă acasă CSM Bucureşti, în Cupa României (miercuri, ora 21,00)

0 414

După încheierea campionatului, prim divizionarele de handbal feminin se înfruntă în Cupa României. Sorţii au decis o adversară infernală, pentru Corona Braşov, nimeni alta, decât noua şi vechea campioană, CSM Bucureşti. Partida se va desfăşura miercuri, în sala sporturilor, la o oră mai puţin obişnuită : 21,00!

Înainte de această confruntare, ne-au oferit declaraţii două din jucătoarele echipei braşovene şi antrenorul lor

Camelia Hotea: ,,Vom întîlni o echipă puternică, dar în meciurile cu echipe bune noi mereu ne-am mobilizat foarte bine astfel că ne vom juca şansa şi în  meciul cu CSM Bucureşti. Ne dorim ca suporterii să vină în număr mare la sală pentru ca la finalul partidei să sărbătorim împreună medaliile de bronz. Ne bucurăm din suflet că am reuşit să terminăm sezonul cu ele la gît, pentru că, după cît am tras în acest sezon, considerăm că le merităm. A fost un sezon greu dar sîntem fericite că l-am terminat cu obiectivul îndeplinit. Dacă vom reuşi să cîştigăm în optimile Cupei, acest lucru ar fi ca un bonus pentru noi în acest sezon. Cum am mai spus, ştim clar ce echipă vom avea în faţă, este clar că se află într-o formă foarte bună, au demonstrat asta şi în Liga Campionilor, dar noi ne vom juca şansa şi nu se ştie niciodată ce se poate întîmpla în sport

Carmen Cartaş: ,,Ştim foarte bine că vom avea în faţă o echipă valoroasă şi puternică, o echipă pe care este presiune mai mare decît pe noi, dar jucăm acasă, jucăm în faţa propriilor suporteri şi normal că ne dorim să facem un joc bun şi de ce nu, să reuşim să scoatem un rezultat bun. Credem că printr-un joc colectiv, jucînd foarte mult în echipă, putem spera la un rezultat favorabil. Dacă vom reuşi să facem un meci bun şi să ne calificăm mai departe, normal că asta ne va face să sperăm, pentru că orice rezultat bun obţinut în compania unui adversar valoros îţi dă speranţe. Cu siguranţă însă vom intra pe teren cu gîndul să facem totul pentru calificare. Dacă vom şi reuşi să trecem de CSM Bucureşti, vom vedea la ora jocului. Important e că ne dorim foarte tare să facem un joc bun iar la final suporterii să fie mîndri de noi„.

Bogdan Burcea: ,,CSM Bucureşti este pentru al doilea an consecutiv echipa campioană, anul acesta joacă în Final-Four-ul Ligii Campionilor, iar asta spune totul despre valoarea lor. Din punctul meu de vedere, au cea mai bună echipă din ultimii ani, din campionatul românesc. În aceste condiţii, normal că ne dorim foarte tare să ne ridicăm la nivelul lor, să jucăm un handbal de calitate şi, de ce nu, să sperăm la un rezultat foarte bun în compania lor. Ştim foarte bine că nu va fi un meci uşor, ca să speri la un rezultat favorabil în compania CSM-ului, e nevoie de un efort foarte mare, însă pe de altă parte, ca să ajungi să speri la trofee, nu poţi juca în compoania unor echipe de liga a doua, ci cu cele mai bune formaţii. O calificare mai departe în Cupa României ar fi o încununare a acestui an şi normal, am fi cu toţii fericiţi dacă am obţine-o„.

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.