Handbalistele de la Corona Brasov vor avea un final de an aglomerat

Handbalistele de la Corona Brasov vor avea un final de an aglomerat

0 105
Echipa de handbal Corona Brasov antrenata de Mariana Tarca va avea un sfarsit de an destul de aglomerat din cauza programului incarcat pe care conducerea brasovencelor l-au impus echipei. Handbalistele de la Corona Brasov vor participa in perioada imediat urmatoare la mai multe turnee, atat in tara, cat si peste hotare.
In tara, echipa de senioare va juca la „Memorialul Dumitru Popescu Colibasi”, organizat la Brasov, in memoria celui mai mare antrenor al handbalului brasovean. La Memorial vor lua startul echipele Danubius Galati, AHC Sebes si HC Zalau, iar meciurile se vor disputa in zilele de 22 si 23 decembrie 2012.
Programul partidelor va fi urmatorul: sambata, 22.12, ora 9,30: Corona – AHC Sebes, ora 11,30: HC Zalau – Danubius Galati, ora 16,00: Corona – Danubius, ora 18,00: HC Zalau – AHC Sebes. Duminica, 23 decembrie, ora 9,30: Danubius – AHC Sebes, ora 11,30: Corona – HC Zalau.Apoi, spre finalul anului, echipa de senioare va lua startul la turneul amical de la Zalau, organizat de echipa din localitate.
In primele zile ale anului 2013, brasovencele se vor deplasa in Slovacia, acolo unde vor lua parte la turneul international de junioare III, unde vor fi prezente echipe din Ungaria, Cehia, Croatia, Letonia, Lituania, Polonia, Bulgaria, Slovenia, Macedonia, Ukraina si Slovacia, la mai multe categorii de varsta.
"Ne bucuram ca am fost invitati la turneul de la Presov. Inseamna ca suntem apreciati si dorim sa jucam bine si sa ne promovam jucatoarele si imaginea si peste hotare, ceea ce ar putea fi o propaganda buna si pentru handbalul romanesc. De asemenea, nu vom neglija nici verificarile din tara, cu echipa de senioare, pentru a ne pregati cat mai bine, in vederea reluarii sezonului oficial”, a declarat directorul sportiv, Sorin Tarca.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.