Handbalistele Coronei Brașov intră în linie dreaptă cu pregătirea turneului final de...

Handbalistele Coronei Brașov intră în linie dreaptă cu pregătirea turneului final de promovare

0 46

Handbalistele Coronei din echipa de divizie A s-au întors de Bacău cu două victorii, în faţa formaţiilor HCF Piatra Neamţ şi CSM Roman şi intră în linie dreaptă cu pregătirea turneului final pentru promovarea în Liga Naţională, care se va desfăşura la jumătatea lunii mai.

Antrenoarea Coronei, Simona Gogârlă a declarat că în cele două jocuri de la Bacău s-a simţit pauza mare dintre competiţii dar că speră ca la turneul final, echipa pe care o antrenează să aibă ritmul de joc pe care ea şi-l doreşte. „Au fost două meciuri care au venit, din nou, după o pauză lungă, iar acest lucru s-a simţit. Ritmul nostru de joc nu este cel pe care ni-l dorim, şi pe care l-am avea dacă s-ar juca etape săptămânale, dar sper ca până la turneul final să ne punem la punct cu tot ce nu a mers bine, pentru că acolo orice pas greşit costă. Obiectivul nostru este promovarea în liga naţională şi vom face totul pentru a o obţine. În timpul care ne-a rămas nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne pregătim cât mai bine pentru a fi în formă maximă”, a spus Simona Gogîrlă.

Rezultatele şi marcatoarele Coronei în turneul de la Bacău:

Corona – HCF Piatra Neamţ 31-26 (15-10)

Pentru Corona au marcat: Gogîrlă 9, Bujor 6, Darie 3, Smbatian 3, Iordachi 3, Berbece 3, Păcurariu 2, Bărăbaș 2.

Corona – CSM Roman 30-20 (15-11)

Pentru Corona au marcat: Gogîrlă 8, Berbece 6, Iordachi 5, Smbatian 5, Darie 2, Pacurariu 1, Bărăbaș 1, Bujor 1, Terzic 1.

Semne bune și de la junioarele 3 de la Corona Brașov, care s-au calificat de pe primul loc la Turneul Valoare al Campionatului Naţional de junioare

 Tinerele handbaliste ale Coronei, antrenate de Mihaela Adam şi Eugen Ciulei, au terminat neînvinse turneul de la Ghimbav după ce au obţinut trei victorii din trei partide jucate. Cele trei victorii obşinute asigură echipei calificarea de pe prima poziţie la Turneul Valoare al campionatului.

Antrenoarea echipie de junioare 3, Mihaela Adam a declarat că este bucuroasă că echipa şi-a îndeplinit primul obiectiv. „Suntem cu toţii bucuroşi că am reuşit calificarea de pe primul loc dar şi de faptul că turneul de la Ghimbav a fost unul bun pentru fete. Vreau să evidenţiez prestaţia foarte bună a portarilor în acest turneu, iar aici este meritul colegului Eugen Ciulei. Felicit oricum întreaga echipă pentru întreg parcursul şi sper să meargă la fel de bine în continuare”.

Staff-ul Coronei aflat la turneu a fost format din: Mihaela Adam – antrenor principal, Eugen Ciulei – antrenor cu portarii şi Alina Teslăraşu – antrenor coordonator al centrului de copii şi juniori Corona.

Rezultate complete şi marcatoare:

Corona – ACS Sporting Ghimbav 22 – 17

Pentru Corona au marcat: Mosor 8, Aron 5, Avădanei 3, Fejer 2, Lache 1, Braşoveanu 1, Stan 1, Andrei 1.

Corona – Kids Tâmpa 34 – 13

Pentru Corona au marcat: Lache 7, Aron 7, Avădanei 6, Mosor 5, Braşoveanu 4, Fejer 4, Andrei 1.

Corona – CSM Făgăraş 39 – 22

Pentru Corona au marcat: Avădanei 10, Lache 6, Mosor 5, Fejer 4, Aron 4, Sala 3, Braşoveanu 3, Stan 2, Andrei 1, Mocanu 1.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.