Handbalistele brasovence au castigat toate partidele

Handbalistele brasovence au castigat toate partidele

0 106
Echipa de handbal feminin Corona Brasov, pregatita de antrenoarea Mariana Tarca, a castigat toate meciurile disputate in a saptea editie a "Memorialului Dumitru Popescu Colibasi, competitie care s-a disputat in "Sala Scolii Generale nr. 11" din Brasov.
De remarcat ca aceasta competitie este organizata an de an in preajma Craciunului si reuneste trei echipe din Liga Nationala de handbal feminin si una din Divizia A.
Astfel echipa organizatoare, Corona Brasov, a avut o prestatie de exceptie, reusind sa castige toate partidele din acest turneu, chiar daca pentru brasovence nu au jucat o serie de jucatoare de baza accidentate (Zamfir, Drutu, Hotea sau Burghel si Apetrei, care nu au evoluat in ultimul meci).
 
Rezultatele inregistrate:
Corona – Danubius Galati 40-29 (19-14) Principalele marcatoare pentru Corona: Pricopi 10, Burghel 6, Chiper 5, Ratiu 5;
HC Zalau – HC Alba Sebes 36-18 (16-9);
Danubius Galati – HC Alba Sebes 35 -29 (17-15);
Corona – HC Zalau 32 – 25 (12-11) Principalele marcatoare: Pricopi 7, Tacalie 7, Cârstea 5, pentru Corona, respectiv, Badita 4, Rob 4, Pintea 3, Varga 3, pentru HC Zalau.
 
Clasamentul competitiei se prezinta in felul urmator:
1. Corona Brasov 6 puncte
2. HC Zalau 3 p
3. Danubius Galati 3 p
4. HC Alba Sebes 0 p.
 
“A fost un turneu foarte util, unde au avut posibilitatea sa evolueze toate jucatoarele si, mai ales, sa exersam tactica de joc. S-a vazut ca fetele vin dupa o pregatire fizica, la acest capitol stau foarte bine. In continuare, va trebui sa lucram foarte mult la omogenizare. Din nefericire, am jucat cu multe indisponibilitati, datorate si suprefetei de joc de la Sc. Gen. 11, unde condensul creat se scurge pe podeaua de joc si suprafaÅ£a devine alunecoasa. Facem un apel sa putem intra cat mai repede in sala sporturilor, pentru ca altfel riscam, in continuare sa ne accidentam stupid.”, a afirmat Mariana Tarca, antrenoarea formatiei brasovene.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.