Handbal : Trei portari, din generații diferite, la Corona Brașov

Handbal : Trei portari, din generații diferite, la Corona Brașov

0 203

Echipa de handbal Corona Braşov are pentru noul sezon două noutăţi în poartă, şi anume Dragica Tatalovic şi Diana Popescu, dar şi un antrenor nou pe banca tehnică, în persoana lui Gică Anton, cel care se ocupă şi de pregătirea portarilor. Chiar dacă sunt nou veniţi la Corona, toţi trei pornesc la drum cu o impresie foarte bună despre tot ce au găsit la Braşov.
Portarul sârb, Dragica Tatalovic spune că a găsit la Corona un grup frumos alături de care vrea rezultate foarte bune : „Este o bucurie că am ajuns la Corona, unde mă simt foarte bine. Toată lumea ne-a primit cu braţele deschise şi la club şi în echipă, şi sper ca la fel să se întâmple şi cu publicul, pentru că ştiu că nu au mai fost de multă vreme jucătoare străine aici. Sper să avem rezultate bune, pentru că am muncit foarte mult în ultima vreme şi vrem să se vadă asta şi în rezultate. Avem o echipă cu fete bune, atmosfera este de asemenea foarte bună iar acest lucru e important pentru a putea obţine împreună rezultate bune

La rândul ei, Diana Popescu (foto, alături de Gică Anton) a declarat că mereu a admirat Corona şi că se bucură foarte tare că va îmbrăca tricoul acestei echipe : „Mă simt foarte bine la Braşov, îmi place oraşul, îmi place echipa şi chiar mă bucur că am ajuns la Corona. Îmi plăcea ceea ce văd la Corona şi la Braşov şi când veneam aici ca adversar şi sper să am cât mai multe meciuri bune în faţa publicului pe care îl are Braşovul şi care se ştie deja că este un bun cunoscător de handbal. Nu pot spune că m-am simţit ca o nou venită, acomodarea s-a făcut rapid, atmosfera chiar este bună şi ne simţim foart e bine în acest colectiv. A fost într-adevăr greu la antrenamente, însă este normal sî fie aşa în prima parte a pregătirii de după vacanţă. Am tras însă de noi şi la antrenamentele pe stadion şi la sală, iar acum se simte pentru că ne este din ce mai uşor. Sper să ne fie la fel şi în meciurile amicale pe care abia aşteptăm să le începem. Cum e şi normal, vrem să trecem cât mai repede la handbal pentru că mie una îmi este dor de meciuri”.

Cooptat în staff-ul Coronei în această vară, Gică Anton a venit cu sufletul deschis să pună umărul la treabă : „Am revenit cu sufletul deschis către handbal, pentru că oricum sufletul meu a rămas la handbal şi după ce nu am mai activat ca jucător sau antrenor. Am găsit la Corona un grup foarte frumos, am intrat deja în pâine, mă simt foarte bine şi sunt dornic să pun umărul la tot ce se construieşte aici. M-am bucurat că antrenorul Ion Crăciun este mulţumit de colaborarea cu mine şi voi face totul ca să continuăm la fel. Îmi doresc foarte tare să avem rezultate bune iar eu voi face tot ce ţine de mine şi voi încerca să mă ocup cât mai bine de pregătirea portarilor, şi să îl ajut pe Ion Crăciun cu tot ce are nevoie”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.