Handbal : România, un nou meci fără istoric la Campionatul Mondial

Handbal : România, un nou meci fără istoric la Campionatul Mondial

0 47

Echipa națională de handbal feminin a României a câștigat un nou meci la scor la Campionatul Mondial, după ce a trecut de reprezentativa Kazahstanului, cu 38-17 . Jucătoarele noastre au început timorate partida și s-au văzut chiar conduse, iar jocul s-a desfășurat o bună bucată de timp sub semnul echilibrului.

Elevele lui Adi Vasile și-au revenit la timp însă, și au luat meciul pe cont propriu. După ce la pauză au condus cu 14-9, „tricolorele” s-au descătușat în partea a doua a meciului, iar la final s-au impus cu 38-17.

Pentru România urmează finala grupei, cu puternica Norvegia, o probă a adevărului, pentru că echipa noastră se califică mai departe la Campionatul Mondial și greul va urma.

Rezultatele înregistrate în partidele de sâmbătă sunt: Slovacia – Germania 22-36 şi Ungaria – Cehia 32-29 (grupa E), Coreea de Sud – Tunisia 31-29 şi Congo – Danemarca 18-33 (F), Paraguay – Croaţia 16-38 şi Japonia – Brazilia 25-29 (G) şi Austria – Argentina 29-31 şi China – Spania 18-33 (H). Este prima victorie pentru argentinience la un turneu final de Cupa Mondială în fața unei echipe europene după 30 de eșecuri consecutive.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.