Handbal masculin : juniorii 3 de la ACS Transilvania continuă parcursul perfect...

Handbal masculin : juniorii 3 de la ACS Transilvania continuă parcursul perfect și în Grupa 3 Valoare

0 104

Echipa de handbal – juniori 3 a ACS Transilvania a câștigat, în weekend, jocul cu CSȘ Făgăraș, scor 39-19 (18-4), în cadrul etapei a treia din Grupa 3 Valoare a Campionatului Național.

Băieții antrenați de Titus Donosa și Dorin Cian au ajuns astfel la trei victorii în tot atâtea partide disputate în această fază a competiției, fiind lideri ai clasamentului, cu 8 puncte si golaveraj 110-59.

Mai mult, acest parcurs îl completează pe cel reușit în sezonul regulat, unde handbaliștii noștri au încheiat cu 10 victorii în tot atâtea meciuri.

„Îi felicit pe băieți și le mulțumesc, și în numele lor, tuturor celor ce ne sunt aproape și ne susțin etapă de etapă. Trebuie să fim modești și să muncim pentru a ne menține pe aceeași linie, în ideea de a ne îndeplini visul, calificarea la turneul final, în primele opt echipe din țară”, a spus antrenorul Titus Donosa.

În următoarea rundă, echipa de juniori 3 a ACS Transilvania se va deplasa, duminică, la LPS Banatul Timișoara.

După disputarea jocurilor din Grupele Valoare al Campionatului Național, primele două echipe clasate au asigurată calificarea în turneul final.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.