Handbal : juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov, pregătiți pentru grupele...

Handbal : juniorii 3 de la ACS Transilvania Brașov, pregătiți pentru grupele valorice ale Campionatului Național

0 167

Echipa de handbal juniori 3 a ACS Transilvania Brașov va începe în această lună meciurile din Grupele Valoare, acest „playoff” al Campionatului Național de juniori, în sistemul în care el se desfășoară în ultimele sezoane.

Astfel, după ce a încheiat seria geografică din care a făcut parte pe primul loc, formația antrenată de Titus Donosa va juca în Grupa 3 Valoare, unde va întâlni pe CSȘ Craiova, LPS Târgu Jiu și Viitorul Pitești, plecând totodată cu punctele (6 la număr) pe care le-a realizat în precedenta fază a campionatului, în compania lui LPS Târgu Mureș și Szejke Odorheiu Secuiesc (și ele calificate).

Primul meci este cel cu CS Viitorul Pitești, acasă, pe 22 februarie. Noi am reluat pregătirea pe 3 ianuarie, cu antrenamente în aer liber și în sală, beneficiind de sprijnul prof. Dorin Cian și a antrenorului cu portarii Mircea Iordan. Am jucat și câteva meciuri de verificare, același lucru urmând să-l facem și în următoarele zile, astfel încât debutul în Grupa Valoare să ne prindă în formă maximă. Ne dorim cu toții să atingem performanța de anul trecut, respectiv calificarea la Turneul Final, între cele mai bune 8 echipe din țară”, a afirmat Titus Donosa, antrenorul juniorilor 3 de la ACS Transilvania Brașov.

Un aspect interesant, staff-ul echipei brașovene reunește trei componenți ai lotului național masculin de handbal al României, din urmă două decenii și jumătate : Titus Donosa, Dorin Cian, Mircea Iordan.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.