Handbal : Junioarele III de la Corona, pe locul șapte în campionat;...

Handbal : Junioarele III de la Corona, pe locul șapte în campionat; în această săptămână, intră în focuri junioarele II

0 385

Echipa de junioare III de la clubul Corona Braşov a terminat pe locul 7 turneul final al Campionatului Naţional, după ce a întregistrat două rezultate de egalitate, 30-30 cu CSM Ploieşti şi 26-26 cu Danubius 2010 Galaţi şi o înfrângere, scor 35-29, CSŞ Tulcea. În partida pentru locurile 7-8, Corona Braşov a câştigat cu 27-25 meciul cu LPS Brăila. La finalul competiţiei, două junioare de la Corona Braşov, Miruna Pica şi Luana Drăgunoiu au fost selecţionate în echipa ideală a turneului.
Antrenorul echipei de junioare III a clubului Corona Braşov, Alin Bondar a declarat la finalul turneului de la Sfântu Gheorghe că speră foarte tare ca tinerele jucătoare să treacă peste frustrarea că au terminat pe locul 7 turneul final, având în cont două egaluri şi o singură înfrângere. „Acum tot ce putem face este să ne adunăm şi să le facem pe fete să treacă mai uşor peste această dezamăgire, pentru atât noi cât şi ele simţeam că putem mai mult. Din păcate, iată că, având o singură înfrângere am terminat pe locul şapte, iar acest lucru ne doare pentru că dacă e să ne luăm după valoare, trebuia să terminăm mai sus această competiţie. Spre exemplu, echipa din Tulcea, care a terminat pe locul II a fost învinsă de noi la turneul semifinal I, astfel că este firesc să suferim acum. Cum spuneam, însă, nu mai putem face nimic şi este important să vedem partea plină a paharului, şi anume aceea că la acest turneu final am avut două fete selecţionate în echipa ideală a turneului, şi anume pe Miruna Pica şi Luana Drăgunoiu. Fără doar şli poate, la anul ne vom bate pentru mult mai mult decât am reuşit acum”, a spus antrenorul Coronei.

În altă ordine de idei, echipa de junioare II de la clubul Corona Braşov va începe miercuri, lupta pentru titlul naţional, la turneul semifinal de la Târgovişte. Echipa antrenată de Mariana Tîrcă va juca după cum urmează: miercuri, ora 15.00, cu Energetic Râmnicu Vâlcea; joi, ora 15.00 cu CS Marta Baia Mare; vineri, ora 15.00, cu CSM Bucureşti. Semifinalele se vor juca sâmbătă iar finala va fi duminică, de la ora 12.00.
Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.