Handbal: Junioarele 4 de la ACS Transilvania Brașov, calificate la turneul final...

Handbal: Junioarele 4 de la ACS Transilvania Brașov, calificate la turneul final al Campionatului Național, cu victorii pe linie

0 38

Echipa de junioare 4 a ACS Transilvania Brașov a câștigat turneul semifinal al Campionatului Național, care s-a desfășurat în aceste zile la Brașov. Fetele pregătite de Cristi Filip și Lena Brebeanu au învins pe CSȘ Sibiu, în finală, scor 33-14 (11-3, 12-9, 6-1), după ce în grupă trecuseră de Atletik Satu Mare (30-9), Viitorul Cluj (25-13) și Sporting Ghimbav (31-10). Fetele în roșu și negru s-au ales și cu premii individuale: Andrieș Ilinca a fost cel mai bun portar, Mustață Rania cel mai bun pivot, iar Filip Denisa a fost desemnată cel mai bun centru și cea mai tehnică jucătoare a turneului.

Competiția a fost găzduită de ACS Transilvania, în parteneriat cu Școala Gimnazială 11.

Echipa noastră a avut un parcurs fără greșeală, am câștigat toate jocurile, folosind toate fetele! Suntem foarte mulțumiți de progresul individual și tactic-colectiv al fetelor și al echipei! Mulțumim domnului Marius Fetti  pentru implicarea și munca depusă, pentru organizarea acestei semifinale în Brașov,  pentru condițiile de pregătire oferite echipei și staffului tehnic! Mulțumim cuplurilor  de arbitri, care timp de două zile  au contribuit la reușita semifinalei! Mulțumim părinților care ne-au susținut permanent! Felicitari fetelor! Mult succes în finală! Vrem să facem cinste Brașovului la Turneul Final, fiind singura echipă din oraș care va juca în ultimul act al campionatului, la această categorie. Felicitări domnului profesor antrenor Cristi Filip, care muncește cu aceste fete de 4, 5 ani, cu siguranță merită o medalie! „, Lena Brebeanu, director tehnic al secției de handbal de la ACS Transilvania Brașov.

Lot ACST, junioare 4: Andrieș Ilinca, Chirițoiu Ana-Maria, Basia Anastasia, Furnică Alecsandra, Filip Denisa, Iliescu-Bânțu Diana, Purcaru Luana, Marincaș Andrada, Mustață Rania, Corsate Georgiana, Șerban Raisa, Șerban Ioana, Benea Teodora, Pădureanu Anastasia, Ioniță Arianna, Roșca Adelina, Mihoc Daria, Parparita Ștefania, Gavrilescu Melisa, Iordachescu Ana, Grădinar Flavia; director tehnic – Brebeanu Lena; antrenor – Filip Cristian; antrenor cu portarii – Dulgheriu Ana.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.