Handbal : În ciuda zvonurilor, antrenorul Ion Crăciun nu pleacă de la...

Handbal : În ciuda zvonurilor, antrenorul Ion Crăciun nu pleacă de la Corona Braşov!

0 114

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a declarat joi, că în ciuda speculaţiilor, a zvonisticii, nu se pune problema ca echipa de handbal să se despartă de antrenorul Ion Crăciun şi că toate discuţiile care apar în acest sens, nu fac bine mai ales înaintea unui meci cu o miză atât de mare cum este cel cu HC Zalău. „Indiferent de ceea ce se vorbeşte şi de toate zvonurile care îl dau pe antrenorul Ion Crăciun ba la Gloria Buzău sau la Focşani la băieţi, nu s-a pus problema unei despărţiri de el. L-am întrebat dacă a spus aşa ceva şi a spus că nu a vorbit cu nimeni despre o plecare şi că este concentrat doar la meciul cu Zalăul, pe care vrea să îl pregătească foarte bine. Toate aceste zvonuri nu fac bine, mai ales că sâmbătă avem un meci foarte important şi trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru a prinde locul de cupe europene pe care ni-l dorim foarte tare”, a declarat conducătorul clubului braşovean.
Liviu Dragomir a mai punctat că a fost prezent la antrenamente, le-a văzut pe fete şi a discutat pe ele, iar sentimentul este că toată lumea este conştientă de importanţa jocului şi dispusă să facă totul pentru calificarea în cupe europene : „Este un joc cu o miză mare şi mă bucur să văd că toată lumea este conştientă de acest lucru. Pentru noi există o singură variantă, cea a victoriei, iar asta pune o presiune în plus pe noi. După ce am vorbit însă cu fetele şi cu staff-ul tehnic, am convingerea că putem face faţă presiunii şi că putem ieşi de pe teren învingători”.

În acest moment, după clasament, Corona are nevoie de victorie cu HC Zalău pentru a-şi asigura calificarea în cupele europene. Printr-un joc al rezultatelor, Corona poate câştiga chiar medalie de bronz, cu condiţia ca Universitatea Cluj să câştige meciul cu Măgura Cisnădie, iar SCM Râmnicu Vâlcea să câştige cu Gloria Bistriţa.

Partida dintre Corona Braşov şi HC Zalău se va disputa sâmbătă, 18 mai, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul biletelor este de 15 lei – tribuna I şi 10 lei – tribuna II.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.