Handbal feminin: Corona Braşov s-a calificat, fără emoţii, în semifinalele Cupei EHF

Handbal feminin: Corona Braşov s-a calificat, fără emoţii, în semifinalele Cupei EHF

0 412

Moment important astăzi, pentru handbalul feminin de la poalele Tâmpei : echipa Corona Braşov a reluat tradiţia Rulmentului şi s-a calficat în semifinalele Cupei EHF, după ce a remizat pe teren propriu, 21-21 (9-8), cu Odense, din Danemarca. Calificarea era în proporţie importantă asigurată după meciul tur de la Odense, unde Corona a depăşit toate aşteptările şi s-a impus, cu 29-21. În meciul disputat în această după amiază la Braşov, o sală arhiplină a aşteptat reeditarea performanţei din Danemarca, însă, până la urmă, s-a mulţumit să aplaude calificarea mai departe a favoritelor, după un meci cu destule ratări ale echipei braşovene, care a avut în faţă un portar brazilian în zi de graţie. Echipa braşoveană a condus la pauză, cu 9-8, iar în repriza secundă avantajele au alternat, mai mult în contul oaspetelor, care au condus şi cu două goluri diferenţă. Având calificarea asigurată, antrenorii echipei braşovene au introdus în focul luptei, spre final, trei junioare, Daciana Hosu, în poartă, Ana Berbece şi Cristina Creţu, în câmp.

Trei jucătoare au evoluat incomplet refăcute după accidentări

De remarcat că în această partidă, au jucat cu diverse probleme medicale Carmen Cartaş, care a evoluat sub semnătură, după fractura de piramidă nazală, Cristina Zamfir şi Laura Chiper, nerefăcute după accidentări.

Acest lucru nu a împiedicat-o pe Cristina Zamfir să înscrie cele mai multe goluri pentru Corona, 6. Celelalte goluri ale echipei braşovene au fost marcate de Cartaş 4, Hotea 3, Pricopi 2, Bondar, Neagu, Marcu, Chiper, Berbece şi Creţu, câte un gol.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.