Echipa de handbal a Brașovului, aproape de surpriză : Corona Brașov –...

Echipa de handbal a Brașovului, aproape de surpriză : Corona Brașov – CSM București 20-22 (12-10)

0 181

Meciul dintre Corona Brașov și campioana CSM București, din cadrul etapei a doua a Ligii Naționale de handbal feminin, a umplut tribunele sălii sporturilor din Brașov. Echipa de sub Tâmpa, cu un lot schimbat față de trecutul campionat dar și cu altă mentalitate și dăruire, a făcut un meci bun, cu deosebire în prima repriză, când a pus serioase probleme campioanei României. Cu un atac pe fază, necruțător, cu un portar în zi de grație, Mihaela Popescu, Corona a condus mult timp pe tabela de marcaj, chiar și cu 3 goluri : 11-8 (min. 27). În această repriză, jucătoarele antrenate de Ion Crăciun au fost foarte atente, au ratat puțin, nu au comis greșeli neforțate și au făcut multă risipă de energie, iar rezultatul de la pauză dădea speranțe pe teren și în tribune : 12-10! Printre marcatoarele acestei prime părți, s-a aflat și portarul Popescu, autoare a unui gol din poartă în poartă!

După pauză, jocul gazdelor s-a inmuiat, au apărut erorile dar și ratările (inclusiv de la 7 m), iar portarul oaspetelor, valoroasa Paula Ungureanu, a început să prindă tot. Meciul a păstrat nota de echilibru până în min. 50, după care oaspetele, cu mai multe jucătoare experimentate și-a asigurat victoria : 22-20. Oricum, jucătoarele Brașovului au arătat că acum pot mult mai mult, față de cum arătau cele din echipa campionatului trecut, astfel încât așteptăm alte rezultate…

Au marcat : Kurtovic 6, Lekic 4, Mehmedovic 3, Neagu 3, Cvijic 3, Radicevic 1, Manea 1, Omoregie 1, pentru CSM București, respectiv, Dimitrovic 5, Buceschi 5, Târcă 3, Chiricuță 3, Ciuciulete 2, Vetkova 1, Popescu 1, pentru Corona.
Tehnicianul Coronei, Ion Crăciun a declarat : ,,Jocul nostru a fost destul de bun, însă, spre final, câteva greșeli pe care le-am făcut și ratările din situații clare, înclusiv de la 7 m, ne-au costat. Astfel de greșeli, cu o astfel de echipă nu ai voie să faci, pentru că te pedepsește. A fost și o stare de oboseală în repriza a doua, însă, spre final, am pierdut. Am zis că unul din obiectivele noastre este să readucem lumea în tribune, ceea ce am realizat astăzi, însă îmi pare nespus de rău că nu am reușit să-i facem să plece acasă mulțumiți”.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.