Handbal : Corona, victorie la 10 goluri diferență, cu Galați!

Handbal : Corona, victorie la 10 goluri diferență, cu Galați!

0 178

Handbalistele Coronei Brașov s-au impus la scor, 31-21 (17-12), în meciul jucat joi seara, pe teren propriu cu CSM Galați. Jucătoarele Braşovului s-au aflat în permanenţă la cârma partidei, iar tehnicianul Ion Crăciun a avut ocazia să joace întreaga echipă. Dealtfel, pe lista marcatoarelor echipei brașovene și-au înscris numele nu mai puțin de 11 jucătoare, record pentru această ediție de campionat. Printre marcatoare s-au aflat și tinerele jucătoare Târcă, Bucur și Lopătaru, care, nu cu mult timp în urmă, jucau la junioare. Pentru Corona au marcat: Dmitrovic 7, Vetkova 5, Chiper 4, Lopataru 3, Bucur 2, Tîrcă 2, Ciuciulete 2, Chiricuţă 2, Tămaş 2, Buceschi 1, Neagu 1.
La finalul partidei, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat: „A fost un joc un pic mai uşor, în care au jucat toate fetele, dar mai avem multe lucruri de pus la punct, pentru că încă omogenizarea grupului nu este făcută şi de asta şi apar fluctuaţiile în timpul meciului. Nu am însă ce face, trebuie să bag toate jucătoarele, pentru că dacă nu simt terenul şi dacă nu intră la presiune şi stres le vom cîştiga destul de greu. De asta mă bucur tare mult că am putut să bag jucătoarele nou venite. Presiunea e mare la echipă, ne dorim foarte mult să cîştigăm fiecare joc, şi nu toate fetele sînt obişnuite cu astfel de ritm. Avem fete care vin de la echipe la care atunci cînd jucau în deplasare, se plimbau, ei bine, la Braşov nu este aşa, aici orice joc pe care îl avem trebuie să îl cîştigăm, sau măcar să se vadă că ne batem să îl câştigăm. Cîteva fete au înţeles repede asta, dar avem şi fete care încă nu arată acest lucru şi trebuie să le facem să înţeleagă acest lucru. Pun însă toate astea pe seama tinereţii, dar aşa cum le creştem aşa o să le avem.
După această etapă, Liga Naţională intră în pauză competiţională pînă în 7 octombrie, când Corona va juca în deplasare, cu Bistriţa.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.