Handbal : Corona, victorie cu o echipă incomodă, 29-26, cu Măgura Cisnădie!

Handbal : Corona, victorie cu o echipă incomodă, 29-26, cu Măgura Cisnădie!

0 168

Într-o partidă restantă, din cadrul Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov a jucat miercuri acasă, cu ocupanta locului 3 în ierarhia campionatului, Măgura Cisnădie. Un public dornic de handbal, susținători ai ambelor echipe, au asistat la un meci cu multe răsturnări de situație, dar, în ansamblu, un spectacol sportiv agreabil. Corona a început mai bine și a condus cu 3-1, după care a fost ajunsă din urmă și chiar depășită : 8-5 pentru achipa oaspete. Măgura și-a continuat parcursul bun și a menținut distanța : 9-7, 11-8, 12-9. Spre finalul primei reprize, Corona și-a revenit, a condus chiar, cu 15-14, însă echipele au intrat la pauză la egalitate: 15-15. În repriza a doua, gazdele au intrat mai decise pe teren, au jucat mai avântat, cu mai multă determinare și au reușit ceea ce nimeni nu mai credea : victoria! Semnalul a fost dat abia după 13 minute de la reluarea jocului, când Corona avea două goluri avantaj : 20-18, pentru că debutul reprizei a doua a fost favorabil echipei din Cisnădie. Apoi, nimic nu le-a mai oprit pe jucătoarele pregătite de Ion Crăciun, care au trecut victorioase linia de sosire a unei partide importante : 22-18, 25-21, 27-23, 29-26, rezultat final!

Au marcat pentru Corona : S. Târcă – 9, Dimitrovic – 7, Buceschi – 6, M. Neagu-  4, Vetkova, Ciolan, Chiricuță – câte un gol.

După această victorie, Corona a urcat pe locul 3 în clasament, cu 28 de puncte, cu două mai mult decât Măgura Cisnădie (26). Pe primele două locuri se mențin SCM Vâlcea cu 48 de puncte și CSM București cu 45p. Următorul meci în campionat este programat, la Brașov, marți, de la ora 17.30, cu Gloria Bistriţa.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.