Handbal : Corona se întoarce la meciurile din campionat

Handbal : Corona se întoarce la meciurile din campionat

0 447

Delegația Coronei s-a întors duminică noaptea în țară, după deplasarea în Germania, pentru manșa retur din semifinalele Cupei EHF, dar a rămas la București în vederea partidei cu Rapid București, care se va disputa mâine, în Capitală, de la ora 17.00.

Antrenorul Coronei, Bogdan Burcea a declarat că cele trei puncte puse în joc în partida de marți sunt extrem de importante pentru echipa pe care o antrenează, care în cazul victoriei și-ar putea mări șansele de a termina sezonul  pe locul trei . ,,Este un meci extrem de important, atât pentru noi cât și pentru Rapid, astfel că ne așteptăm la un joc foarte disputat. Trebuie să dăm totul, să avem un joc disciplinat și la final să ieșim de pe teren cu trei puncte. Pentru noi, ar fi un pas mare către îndeplinirea obiectivului și anume de a termina pe locul trei sezonul competițional, așa că vom face totul pentru victorie în fața Rapidului. Am ajuns duminică noaptea, după multe drumuri cu avionul și autocarul, așa că trebuie să facem totul pentru ca fetele să fie recuperate cât mai bine până la ora jocului. După acest meci cu Rapidul, ne întoarcem la Brașov, iar la finalul săptămânii jucăm acasă cu Dunărea Brăila, principala candidată a locul trei, așa că nu avem voie să avem nici un moment de relaxare. Mai sunt câteva etape în care trebuie să ne dozăm foarte bine energia rămasă și să reușim ceea ce ne-am propus”.

Bogdan Burcea a mai adăugat că în ciuda eliminării din Cupa EHF, în faza semifinală, el este foarte mândru de fete : ,,Nu trebuie să uităm că deși am fost eliminați, ne-a învins o echipă care a fost peste noi . Realist, doar dacă reușeam un rezultat foarte bun acasă, aveam  șansă la calificare. Totuși, trebuie să fim mândri de aceste fete care cel puțin în cupele europene sunt peste obiectivul fixat, și anume sferturile de finală. Normal, ne-am fi dorit mai mult, dar cine știe, poate la anul vom ajunge acolo unde ne dorim”, a încheiat tehnicianul.

Înaintea partidei cu Rapid, Corona Braşov se află pe locul trei în clasamentul Ligii Naţionale, cu 47 de puncte

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.