Handbal Corona : plecări, regrete, mulțumiri…

Handbal Corona : plecări, regrete, mulțumiri…

0 535

Lotul echipei de handbal Corona Brașov a suferit unele modificări, atât la nivelul conducerii tehnice, cât și a jucătoarelor, deocamdată la capitolul ,,plecări”. Despre această situație ne-au oferit declarații președintele secției de handbal dar și jucătoarele care au decis să nu mai continue la Brașov:
Președintele secției de handbal de la Corona, Ioan Preda a declarat că în această perioadă conducerea echipei de handbal poartă tratative pentru aducerea unui nou antrenor și a unor jucătoare care să întărească lotul în perspectiva sezonului viitor: ,,
Este adevărat că am semnat rezilierea cu Bogdan Burcea, căruia vrem să îi mulțumim pentru tot ce a făcut la Brașov și să îi urăm mult succes în noul lui proiect de la Craiova. De asemenea, le mulțumim și Cristinei Zamfir dar și Danielei Rațiu, jucătoare cu care nu s-au mai prelungit contractele la expirarea lor. Pentru Corona este acum o perioadă de discuții și tratative pentru aducerea unui nou antrenor cât și a unor jucătoare care să întărească echipa în perspectiva noului sezon. Cu siguranță, Corona va activa și în viitor tot la nivel de performanță, mai ales că ceea ce am reușit să facem în cupele europene anul acesta ne obligă să ne gândim la cel puțin același lucru și în sezonul viitor.
Cristina Zamfir a declarat că a încheiat o perioadă bună din cariera ei : „Închei o perioadă bună și frumoasă din cariera mea și mă bucur că am făcut parte din acest club. Mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat la Brașov, celor din conducere, fetelor și suporterilor. Am avut o colaborare foarte bună cu antrenorii cu care am lucrat dar și cu fetele din echipă. Am reușit împreună lucruri frumoase care vor însemna mereu mult pentru mine și pentru cariera mea. M-am simțit bine aici, dar pentru moment drumurile noastre se despart”, a spus Cristina Zamfir.
La rândul ei,
Daniela Rațiu, care a semnat contract cu nou promovata CSM Bistrița, a spus că regretă că pleacă dar că speră mai aibă ocazia să joace pentru Corona în cariera ei :Îmi pare rău că plec, dar sper din suflet ca Brașovul să continue performanța și în sezoanele următoare și poate în viitor să mai am șansa de a evolua pentru Corona”.

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.