Handbal: Corona joacă acasă, cu Brăila (duminică, ora 17,30)

Handbal: Corona joacă acasă, cu Brăila (duminică, ora 17,30)

0 131

Echipa de handbal Corona Braşov joacă duminică, de la ora 17.30, pe teren propriu, în compania echipei HC Dunărea Brăila, partidă în care antrenorul Ion Crăciun speră să ofere publicului un frumos spectacol sportiv : „Jucăm din nou acasa, în faţa propriilor suporteri, şi este foarte important să reuşim un joc bun, un joc frumos care să fie pe gustul braşovenilor. Trebuie să obişnuim oamenii care vin la sală cu jocuri în care să vadă dăruire din partea noastră, a tuturor. Iar pentru a ajunge la acest lucru, avem nevoie să tratăm fiecare joc cu maximă seriozitate, indiferent de numele adversarului, pentru că liga naţională de handbal feminin a oferit deja destule surprize, la care am contribuit chiar şi noi…”.
Ion Crăciun se aşteaptă la un joc dificil, având în vedere că Dunărea traversează o perioadă destul de delicată în ceea ce priveşte rezultatele. „Nu avem voie să tratăm jocul cu superficialitate, luându-ne după locul pe care îl ocupă Dunărea în prezent. Este o echipă cu jucătoare valoroase, care pot pune probleme dacă le laşi să joace astfel că trebuie să fim foarte atenţi. Nu vom intra în teren cu gândul că partida este câştigată dinainte să înceapă, ci vom lupta din primul până în ultimul minut pentru un rezultat favorabil”, a mai adăugat tehnicianul Coronei.
Meciul dintre Corona şi HC Dunărea Brăila se va juca duminică, 21 octombrie de la ora 17.30 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. Preţul unui bilet este de 15 lei în tribuna mică, respectiv 10 lei în tribuna mare.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.