Handbal : Corona Brașov, spre prima ligă

Handbal : Corona Brașov, spre prima ligă

0 55

Echipa feminină de handbal a Brașovului, Corona a jucat la Roman, în cadrul etapei a 11-a din Divizia A – Seria B. Formația antrenată de Alin Bondar a înregistrat a 11-a victorie consecutivă, scor 37-19 (17-9), după un meci care, așa cum arată scorul, a fost la discreția oaspetelor. A fost, din nou un meci câștigat la pas de echipa Brașovului, care are acum un golaveraj impreionant : + 258 de goluri!
În clasament, Corona Brașov are punctaj maxim, 33 puncte și va juca etapa viitoare (sâmbătă, 4 februarie) acasă, cu Piatra Neamț.
Obiectivul Coronei este de a promova în Liga Națională. În această ediție, cele două direct promovate se vor alege dintr-un turneu play-off, la care vor lua parte primele două clasate din cele trei serii ale Diviziei A. Pentru îndeplinirea obiectivului, dar și pentru ca echipa Brașovului să nu fie surprinsă nepregătită, în eventualitatea promovării, conducerea a făcut, deja, o serie de achiziții importante pentru sezonul viitor. Ultima noutate este Alisia Boiciuc (foto,18 ani), o jucătoare de bază în naționala de tineret.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.