Handbal : Corona Brașov, două meciuri amicale cu CS Dacia Mioveni 2012

Handbal : Corona Brașov, două meciuri amicale cu CS Dacia Mioveni 2012

0 25

În 8 și 9 octombrie, Sala Sporturilor „D.Popescu-Colibași” din Brașov a fost gazda a două meciuri de pregătire ale echipei Corona Brașov, din liga secundă, cu CS Dacia Mioveni 2012, echipă din Liga Națională de handbal.

În pauza competițională, antrenorul Alin Bondar a testat din nou echipa Brașovului, urmărind consolidarea relațiilor de joc și de grup, precum și creșterea încrederii jucătoarelor în forțele proprii.

În prima înfruntare, fetele de la Corona au reușit să învingă echipa din Mioveni, cu scorul de 22- 21 (10-10). Pentru Corona Brașov au marcat Ana-Maria Vacariu (8 goluri), Flavia Munteanu (6 goluri), Patricia Moraru (5), Jelena Terzic (3), Cristina Iordachi (2), Valentina Soreanu (1), Alexandra Dumitrașcu (1).

Al doilea meci, s-a încheiat cu victoria echipei oaspete, cu scorul  de 33-25 (15-14). Pe lista marcatoarelor pentru Corona Brașov s-au aflat  Ana-Maria Vacariu (6), Valentina Soreanu (3), Bianca Voica (3), Patricia Moraru (3), Flavia Munteanu (2), Alexandra Dumitrașcu (2), Brigitte Bitay (2), Jelena Terzic (1), Monica Bărăbaș (1), Cristina Iordachi (1), Georgiana Olaru (1).

„Au fost două meciuri bune de verificare, din nou cu o echipă din Liga Florilor, CS Dacia Mioveni, jocuri în care, în foarte multe momente, ne-am ridicat la nivelul adversarului. Am împărțit victoriile, sper ca jocul să ne dea încredere pentru ce urmează în viitorul apropiat, adică în jocurile oficiale din Divizia „A”. Din 120 de minute de joc efectiv, am evoluat de la egal la egal 100 de minute cu echipa din Mioveni. Doar în ultimele 20 de minute ale celui de-al doilea joc nu am mai făcut față formației vizitatoare”, a spus Alin Bondar, antrenor principal echipa de handbal senioare Corona Brașov.

În continuare, fetele Coronei vor înfrunta miercuri 13 octombrie, într-un nou meci amical, echipa SCM Gloria Buzău.

„Săptămâna viitoare avem un nou joc de verificare, cu SCM Gloria Buzău, în deplasare. Buzăul este echipa care a câștigat anul acesta Cupa României în fața CSM București. Sperăm ca încrederea să crească, pentru că acolo este mult de muncă”, spune Alin Bondar.

În etapa viitoare de campionat, a 5-a, Corona Brașov va întâlni, la Piatra Neamț, echipa locală, HCF Piatra Neamț (17 octombrie). Vă reamintim că în primele 4 etape, Corona nu a pierdut niciun meci, având un singur egal, cu CSU Neptun Constanța. În acest moment, echipa Brașovului se află pe locul 2 în clasamentul Seriei A a Diviziei „A”, cu 10 puncte acumulate, după CSM Galați (12 puncte).

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.