Handbal : Corona a părăsit Cupa României, învinsă de CSM Bucureşti

Handbal : Corona a părăsit Cupa României, învinsă de CSM Bucureşti

0 421

S-a încheiat sezonul handbalistic la Braşov. În ultimul meci, înaintea vacanţei competiţionale, Corona Braşov a întâlnit campioana, CSM Bucureşti, în optimile de finală ale Cupei României. Minunea din meciul cu HCM Baia Mare nu s-a mai produs, campioana impunându-se fără probleme, chiar dacă diferenţa de scor la sfârşitul meciului, a fost onorabilă pentru gazde : 33-29 (16-12). Corona are meritul a a se fi ,,bătut” cu echipa garnisită cu nenumărate vedete şi care a făcut o repetiţie importantă, înainte de ,,final-four-ul” Ligii Campionilor, care se va disputa la Budapesta, peste zece zile. În plus, Corona a marcat 29 de goluri CSM-ului, performanţă care nu este la îndemâna oricărei echipe. În rest, CSM Bucureşti s-a aflat tot timpul la conducerea scorului şi a rodat mai multe formule de echipă, în perspectiva dificilelor meciuri de la Budapesta. Antrenorii Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece au folosit toate jucătoarele înscrise pe foaia de joc, adică : Dedu, Mărcă, Hosu, portari, Chiper, Bondar, Pricopi, Tăcălie, Zamfir, Hotea, Cartaş, Neagu, Briscan, Zamfir, Raţiu, Pricopi, A. Berbece.

Golurile echipei braşovene au fost înscrise de Zamfir 9, Chiper 6, Neagu 4, Hotea 4, Cartaş 3, Dincă 1, Briscan 1, Pricopi 1.

După acest meci, Corona are patru zile de pauză, după care vor urma trei săptămâni de antrenamente, în care vor fi stabilite anumite repere, legate de pregătirea viitorului sezon.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.