Handbal : Baia Mare nu mai organizează ,,final four-ul” Cupei României; să...

Handbal : Baia Mare nu mai organizează ,,final four-ul” Cupei României; să fie Brașovul?

0 433

Turneul Final 4 al Cupei României la handbal feminin, programat în 19-20 mai, nu se va mai desfăşura în Baia Mare, conform unui anunţ oficial făcut de Federaţia Română de Handbal : ,,Federația Româna de Handbal a luat act de adresa, prin care Primăria Municipiului Baia Mare îsi declina oferta de a organiza faza finală a Cupei României – feminin, din motive obiective. În aceste condiții Federația îsi rezervă dreptul de a organiza Final Four  într-o altă locație, care va fi anunțată în timp util, în conformitate cu Regulamentul de Organizare și Desfășurare a Cupei României”.

Această situaţie de fapt era oarecum previzibilă după ce primarul localităţii, Cătălin Cherecheş, a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. Mâine, la sediul FRH va avea loc tragerea la sorţi a sferturilor de finală, fază în care au acces CSM Bucureşti, HCM Baia Mare, Dunărea Brăila, HCM Roman, SCM Craiova, HC Zalău, Rapid Bucureşti şi Unirea Slobozia.

Pe lista scurtă a localităților agreate să organizeze competiția se află Cluj (care are dezavantajul că este prea departe pentru cel puțin 5 echipe) și Brașov, aflată în centrul țării…

Vă reamintim că Brașovul va găzdui și turneul de promovare în Liga Națională de handbal masculin, între 26-29 mai
Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.