Handbal : Antrenorul Coronei s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătoarelor, în meciul...

Handbal : Antrenorul Coronei s-a declarat mulţumit de atitudinea jucătoarelor, în meciul cu Măgura Cisnădie, care a dus echipa pe podium

0 127

Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov a declarat după victoria în faţa formației Măgura Cisnădie, care a dus formaţia braşoveană pe locul trei, că este mulţumit de atitudinea echipei într-un meci important, pe care îl consideră „de excepţie”, din anumite puncte de vedere : „Eu zic că tot meciul a fost de excepţie prin felul în care s-a desfăşurat, pentru că eu cred că Măgura Cisnădie este o echipă cu mare experienţă, au jucătoare care au jucat în ligă şi prin loturile naţionale aşa că nu trebuie să vă supăraţi că am mai produs şi ceva emoţii. Când ai în faţă o echipă ca aceasta nu poţi să intri în teren şi gata, să câştigi cu zece goluri imediat.”

Tehnicianul Coronei speră ca suporterii să aibă răbdare cu echipa, aşa cum s-a întâmplat şi la meciul cu Cisnădie, câştigat de Corona şi cu ajutorul lor: ”Eu nu înţeleg de ce suporterii nu au răbdare. Eu cred că ar trebui să aibă mai multă încredere în echipa noastră şi să ne susţină mai mult, pentru că şi noi avem mare nevoie de ei. Aşa cum văd că şi ei se bucură la final de munca noastră, la fel şi noi avem mare nevoie să ne bucurăm de cum se manifestă ei în tribună. Astăzi au fost cu adevărat cum ar trebui să fie, pentru că au simţit foarte bine când fetele aveau nevoie de ei şi iată că şi în teren lucrurile s-au schimbat în bine şi datorită acestui imbold dat de ei. Le mulţumim din suflet şi sper, sper foarte tare să creadă în noi pentru că şi pentru ei intrăm în teren şi ne batem”.

Ion Crăciun s-a arătat mulţumit de atitudinea echipei pe care doreşte să o vadă şi în următoarele partide. „Astăzi chiar sunt mulţumit de atitudinea lor pentru că este foarte important ca echipa să reacţioneze bine la stres, la presiunea care s-a pus asupra ei. Am avut astăzi în teren, jucătoare tinere şi alte jucătoare care nu prea au jucat. Oricum, eu le mulţumesc fetelor pentru acest meci şi publicului care a fost la sală şi ne-a încurajat în felul frumos în care a făcut-o”.

Antrenorul Braşovului a mai spus că nu se gândeşte foarte tare acum la locul trei, ci doar la fiecare meci care urmează: „Nu mă gândesc acum la locul trei, ci doar la faptul că fiecare joc are importanţa lui şi dacă ştim să îl abordăm cu atitudine şi cu încredere în noi, eu spun că putem să facem o figură frumoasă anul acesta. Urmează un joc greu cu Bistriţa, pentru că noi am câştigat la Bistriţa şi e clar că şi ele vin cu mari ambiţii la Braşov. Şi ele au o echipă bună dar trebuie să avem încredere în Corona că intră mereu în teren cu dorinţa de a sta cu capul sus, de a lupta şi de a câştiga. Cel puţin ne dorim lucrul acesta şi asta înseamnă mult, pentru asta ne batem. Avem acasă meciurile importante, dar să ştiţi că uneori presiunea mare este acasă, pentru că ne dorim foarte mult să facem braşovenii să fie mulţumiţi de ce văd când vin la sală şi uneori pe fondul unei dorinţe foarte mari, mai apar şi greşeli. Însă partea bună este că acasă, aşa cum s-a întâmplat şi azi, în meciul cu Măgura, publicul te poarte şi purta către victorie. Sper din suflet ca la fel să stea lucrurile şi marţi, pentru că avem mare nevoie de puncte”.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.