Handbal : Andreea Chiricuţă Corona și-a prelungit contractul cu Corona Brașov

Handbal : Andreea Chiricuţă Corona și-a prelungit contractul cu Corona Brașov

0 137

Extrema Andreea Chiricuţă a semnat prelungirea contractului cu echipa de handbal Corona Braşov. Jucătoarea a declarat că şi-a dorit continutate la Braşov, unde se simte foarte bine şi că vrea foarte tare să ajute echipa să îşi îndeplinească obiectivele, atât în acest sezon cât şi în cel care urmează.  „Mă bucur că pot avea continuitate la Corona. Mă simt bine aici şi sper să pot ajuta echipa în continuare. Îmi doresc foarte tare să prindem un loc de cupele europene şi să facem o figură frumoasă acolo. Am încredere în această echipă şi cred că la Braşov putem face performanţă pentru că avem tot ce ne trebuie pentru a reuşi acest lucru”, a spus Andreea Chiricuţă.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a declarat că şi-a dorit să păstreze la Braşov o bună parte din nucleul de jucătoare pe care echipa l-a avut în actuala ediţie de campionat şi să aducă alături de fetele care vor rămâne, jucătoare care să întărească şi mai tare echipa pentru viitor. „Semnarea prelungirii cu Andreea Chiricuţă a venit firesc, pentru că, aşa cum am mai spus, la o echipă este importantă şi continuitatea. Ne-am dorit să avem un nucleu care a lucrat împreună şi în acest sezon şi doar să aducem întăriri lotului. Cred că suntem pe drumul cel bun şi sperăm ca la startul sezonul viitor să avem echipa pe care ne-o dorim cu toţii”.
Până la acest moment, din echipa Coronei au semnat prelungirea Georgiana Ciuciulete, Eliza Buceschi, Marilena Neagu şi Andreea Chiricuţă, şi au fost aduse coordonatorul de joc, Cristina Laslo şi extrema Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost. Din vară, vor pleca sigur de la Corona, Bianca Tiron, Marina Dmitrovic şi Ekaterina Vetkova, jucătoare care au semnat deja cu alte echipe.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.