Halloween la Castelul Bran, cu Contele Dracula

Halloween la Castelul Bran, cu Contele Dracula

0 1489

Dovleci sculptați, vin roșu pentru adulți și bomboane pentru copii, o proiecție de film horror și muzică bună, sunt câteva dintre ingrediente, printre care costumele înfricoșătoare sunt vedetele, pentru o seară plină de distracție în 31 octombrie, anunță Castelul Bran într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.
„De altfel, cu ochiul său critic, Vlad Țepeș, gazda evenimentului, care își va ghida oaspeții prin Castel, va alege și premia cele mai frumoase costume. Câștigătorii nu vor fi trași în țeapă, vor primi un cadou semnificativ, în ton cu evenimentul, marcă a Castelului Bran. De aceea, vizitatorii care nu se tem de gazdele Contelui Dracula sunt așteptați să pășească în înfricoșătorul edificiu începând cu ora 19.00, ultima intrare fiind puțin după miezul nopții, la 00.30. Contele ține să precizeze că liliecii care zboară în negura nopții deasupra reședinței sale sunt inofensivi, iar vizitatorii nu au motive de îngrijorare!”, se arată în comunicat.TEPES
Turul Castelului va continua, pentru cei dornici de distracție, cu o petrecere tematică, în Parcul Regal, într-un cort special amenajat pentru acest eveniment. Nu vor lipsi băuturile fine, muzica bună și proiecția unui film clasic horror, pentru a întregi atmosfera unei nopți unice.
„Halloween After Party” va debuta la ora 21.30 și se va încheia la 04.00.
Organizatorii vor pune în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor putea achiziționa în seara respectivă de la casieria Castelului Bran, prețul acestora fiind între 50 de lei biletul pentru adulți/ 20 de lei biletul pentru elevi și 100 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.