HAI LA TARA!

HAI LA TARA!

0 56

Eco-Club Montan “Carol Lehmann” Brasov impreuna cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului “Feed-Back” Brasov, Directia Judeteana pentru Tineret Brasov anunta inceperea perioadei de inscriere la proiectul “HAI LA TARA! Traditia anotimpurilor”, care se desfasoara in mai multe etape, pe durata celor patru anotimpuri, in patru locatii rurale din judetul Brasov. A treia tabara de creatie foto va avea loc in perioada 8 – 10 august 2008, in satul Palos Ardeal din judetul Brasov.
Pentru a se putea inscrie la proiect, participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: varsta cuprinsa intre 18-30 ani, fotograf amator sau profesionist , posesor al unui aparat digital si sa nu fi participat la alte proiecte foto organizate de Asociatia Eco-Club Montan “Carol Lehmann”.
Pentru inscriere se trimit un numar de trei fotografii in format digital, cu latura mare de 600 pixeli si rezolutie de 72 dpi. Fotografiile trebuie sa fie creatie proprie si sa reprezinte stilul personal al fiecarui participant. Fotografiile se vor trimite la adresa de email: hailatara@yahoo.com, iar denumirea pozei va fi Nume_Prenume_Titlu (fara date personale inscrise pe fotografii). Ultima zi de inscriere este 3 august.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.