Guvernului Tariceanu – ultima sedinta

Guvernului Tariceanu – ultima sedinta

0 85

Membrii cabinetului condus de Calin Popescu Tariceanu se reunesc miercuri la Palatul Victoria in ultima sedinta a guvernului in exercitiu, urmand sa ia in discutie mai multe proiecte de hotarari intre care si cel ce priveste prelungirea programului national privind evaluarea starii de sanatate a populatiei.
Executivul ar putea decide si suplimentarea cu 14,8 milioane lei a bugetului Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului pe 2008. De asemenea, guvernul ar putea lua in discutie si proiectul de hotarare privind numirea comisiei pentru efectuarea cercetarii prealabile in vederea declararii utilitatii publice pentru lucrarea de interes national „Magistrala 5 Drumul Taberei – Pantelimon, Tronsonul Drumul-Taberei-Universitate”.
Pe agenda de lucru a Executivului s-ar mai putea afla si un proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai unor obiective de investitii din cadrul programului de constructii locuinte pentru tineri, destinate inchirierii, derulat prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte. Actul normativ stabileste indicatorii tehnico-economici pentru construirea a cate 40 de locuinte in municipiile Brad si Orastie, finantate de la bugetul de stat.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.