Guvernul vrea infrastructura

Guvernul vrea infrastructura

0 148

In tara orbilor, chioru’ este rege. Dupa aceasta zicala se ghideaza guvernantii care au idei care mai de care mai traznite. Romanii se confrunta cu micsorari salariale, micsorari de pensii, scumpiri peste scumpiri si lista poate continua. In contextul acestei situatii, Guvernul se tine de investitii care, la ora actuala, nu isi au rostul.
Concret, Guvernul va aloca peste 100 de milioane de euro pentru finalizarea unor lucrari de investitii in infrastructura. Respectivele lucrari au fost incepute si se doreste ca obiectivele sa nu ramana neterminate in acest an. Anuntul acestei investitii a fost facut de catre premierul Emil Boc, care, prezent pe santierul centurii Valcele-Apahida, a spus ca investitiile se refera la centuri de ocolire ale unor orase, la drumuri nationale si la Autostrada Transilvania. „Avem peste o suta de milioane de euro pentru finalizarea unor lucrari. Obiectivul nostru este ca in acest an sa finalizam lucrarile si sa nu mai lasam din nou lucrari incepute si neterminate”, a afirmat Conform planului ministrului se doreste ca, pana la sfarsitul anului, sa se finalizeze 42 de kilometri ai Autostrazii Transilvania, pe tronsonul Campia Turzii-Gilau, centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, centura municipiului Gherla, drumurile Cluj-Bistrita, Cluj-Suceava si Arad-Lugoj, centurile Timisoarei si Ploiestiului si Pasajul Baneasa.
„Sunt lucrari pe care le vom finaliza. Am pregatit resurse financiare pentru a fi siguri ca se termina practica fostului ministru al Educatiei de a deschide 4.000 de santiere de scoli si a da la fiecare cate un leu, iar scolile sunt in paragina pentru ca nu au finantare” a mai precizat Boc.
In conditiile in care toate lucrarile pentru infrastructura finantate de Guvernul Romaniei stagneaza, din motive incerte, mai mult sau mai putin plauzibile, este in stare acest Executiv sa puna in aplicare niste promisiuni de investitii in plina criza economica mondiala?! Incurcate sunt caile autostrazilor noastre!

Va miroase cumva a campanie electorala?!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.